2016/09/02

Hónap kedvencei - Augusztus


Újabb hónap telt el rekordsebességel. Sőt, nem csak egy sima hónap, de már a nyarat is magunk mögött tudhatjuk. Idén elég nagy hiányérzetem van, ha visszagondolok a nyárra, ugyanis ezúttal elmaradt a nyaralás, és vízközelben sem voltam túl sokat. Na de reméljük, nem érkezik még meg az ősz olyan gyorsan, és pár nyári programot pótolhatok még.



L'oréal Nude Magique Cushion alapozó
Épp a legutóbbi blogbejegyzésben számoltam be részletesen erről a termékről (ITT). Bár a bejegyzés hangulata néhol nem volt tökéletesen pozitív, a termék mégis bekerült a kedvenceim közé, ugyanis a bőröm jelenlegi állapotához és a nyári időjáráshoz viszonyítva pont megfelelően teljesít. Nagyon könnyű, vizes textúrája van, amit a legnagyobb melegben is nyugodtan használhatok, mert nincs olyan érzésem, hogy "levakoltam" volna az arcomat. Szivacsos kialakításának köszönhetően nagyon egyszerű a használata.  Fedése közepes, szépen kiegyenlíti a bőrtónusomat, és a kisebb pirosságokat eltünteti a bőrömről. Különösen szeretem az enyhén fényes finishét.

Maybelline Color Tattoo - 65 Pink Gold
Nem csoda, hogy a gold szó helyet kapott a nevében, ugyanis ez a szín tényleg aranyat ér. :) Én sem tudnám jobban leírni, mint hogy egy enyhén arany tónusú rózsaszínről van szó. Ha nincs sok időm, de mégis szeretnék egy kis extrát a szememre, egyre többször nyúlok ehhez a termékhez, ugyanis elég az ujjammal felvinni, és már készen is van. Nagyon jól tart, és a legtöbb krémes szemhéjfestékkel ellentétben nem ül bele a szemhéj ráncocskáiba.


Pupa Cover Stick korrektor - 100
Amikor megkaptam ezt a terméket, kicsit csalódott voltam miatta, ugyanis az ilyen kialakítású korrektorokat nagyon szeretem, viszont ez az árnyalat túlságosan világos volt számomra. Aztán az jutott eszembe, hogy emiatt a szemem alá pont tökéletes lenne, és milyen jól tettem, hogy kipróbáltam. Régen soha nem foglalkoztam a szemem alatti területtel, de mostanában úgy érzem, hogy a sötét karikák kezdenek engem is egyre jobban utolérni. Ezzel a stickes korrektorral könnyedén tudok világosítani ezen a területen, miközben a végeredmény is teljesen természetes marad.

La Roche-Posay Effaclar Duo+ arckrém
Biztosan van olyan köztetek, aki már unja, hogy mennyit beszélek erről a termékről (ITT), de valószínűleg örök kedvencem marad. Nemrég fogyott el a másik jól bevált arcápolási termékem, a Bioderma Sébium  Global arckrém (ITT), ami ugyanazokat a problémákat hivatott kezelni, mint ez a LRP változat. Miután még volt belőle egy tartalék, megint visszatértem hozzá. A zsíros, pattanásos bőr egyik legjobb gyógymódja ez a termék. Nagyon szépen mattítja, és kitisztítja a bőrt. Búcsút mondhatsz minden bőrhibának, makacs hegnek. Must-have a problémás bőrűeknek!

Maybelline the Colossal Volum' Express szempillaspirál
Ezzel a spirállal minden túlzás nélkül néhány mozdulattal tökéletesítheted a pilláidat, és igazi műszempilla-hatást érhetsz el vele. Nagyon szépen hosszabít, ível és dúsít is egyszerre. Bátran rétegezheted, nem kell attól félned, hogy póklábszerű lesz a végeredmény. 


Ékszerek
Még egy régebbi haul videómban mutattam nektek ezt a nyakláncot, ami a weboldalon nagyon megtetszett, de sajnos két darabban érkezett meg. El kellett telnie néhány hónapnak míg orvosoltuk a problémát, azóta pedig szinte minden nap ezt viselem, annyira tetszik. Nagyon szeretem a különleges formáit, és a kő márványos mintázatát.
A fülbevaló egy viszonylag új szerzemény, de mégis becsúsztattam a havi kedvencek közé, ugyanis ez is a mindennapjaim részévé vált. Amennyire szerettem régen a hatalmas, minél feltűnőbb fülbevalókat, most egyre inkább az ehhez hasonló visszafogottabb, de különleges változatok fognak meg.


Nálatok mik voltak a szeptemberi kedvencek?
Próbáltátok már ezek közül valamelyiket?

2 megjegyzés

  1. Nagyon szép színe van annak a szemhéjfestéknek! Biztosan nagyon jól áll!☺

    VálaszTörlés
  2. Már régóta gondolkozok rajta, hogy megvegyem-e ezt a Color Tattoot, de azt hiszem mostmár tényleg be kell szereznem :)

    VálaszTörlés