2016/04/04

Márciusi kedvenceim 2016


Bár legszívesebben az összes hónap kedvencei bejegyzést azzal kezdeném, hogy milyen gyorsan telik az idő, mostanában sikerül elég jól megállnom, hogy erről áradozzak, de most március utolsó napján szó szerint csak kapkodtam a fejemet, hogy mi történt, hiszen még csak "tegnap" jöttek az első 'hello march' posztok. A lényeg, hogy ebben a hónapban is próbáltam újdonságokat, és jó néhány közülök a kedvencem lett. Íme!


Bioderma Sébium H2O micellás víz és Sébium Global arckrém
Arcápolás szempontjából az utóbbi néhány hétben a Bioderma Sébium családjának termékeit használom, melyek kifejezetten a zsíros, problémás bőr kezelésére alkalmasak. Nagyon szeretem, hogy mennyire kíméletesek a bőrömhöz. A micellás víz tökéletesen eltávolítja a sminket, a szem környékén is bátran alkalmazhatom. A Sébium Global intenzív tisztító arckrémet reggelente használom. Nagyon könnyű állaga van, gyorsan beszívódik. Segít, hogy az arcom egész nap matt maradjon, de közben megfelelően táplál is. Hasonló problémával rendelkezőknek kötelező termékek!


Rival de Loop szemöldökárnyaló
Miután elfogyott a kedvenc Oriflame változatom - bár nagyon elégedett voltam vele - úgy gondoltam, hogy kipróbálok valami mást. Milyen jól tettem, hogy a Rival de Loop-ra esett a választásom! Két árnyalatot tartalmaz, amit én többnyire keverve szoktam felvinni, így mindenki megtalálhatja a magának megfelelő színt. Jár hozzá egy kétvégű ecset is, ami nagyon praktikus darab, én minden nap ezzel viszem fel a festéket, és tökéletesen működik. Annak külön örülök, hogy az ecset másik vége egy kis szemöldökfésű. Ja, és persze árban is verhetetlen!

Kenzo Jeu d'Amour EDT
Tökéletes tavaszi illat, ami friss és nőies. Az egész év folyamán kedvenceim az ilyen parfümök, de a jó idő közeledtével még aktuálisabbnak érzem a használatukat. Fő illetjegyei közé tartozik a mandarin, gránátalma, frézia és a tea. Aki az erős, édeskés illatokat szereti, annak egész biztosan nem fog tetszeni, ez inkább egy finom, púder illat, ami lágyan körülölel. Én sokkal jobban szeretem az ilyeneket, mint a túlságosan markáns változatokat.


NYX Mega Shine Lip Gloss - Beige
Az utóbbi év számomra egyértelműen a rúzsokról szólt, nagyon ritkán nyúltam a szájfények felé, amit most ez a NYX darab változtatott meg. A színébe azonnal beleszerettem, mert ez pont a szám természetes színénél 1-2 árnyalattal sötétebb csak, így egyszerre visszafogott, de mégis ad egy kis pluszt. Amit különösen szeretek benne, hogy maga a szájfény egyáltalán nem ragacsos, olyan érzés, mintha nem is viselnék semmit a számon. Nincsenek benne csillámok, csak egy kis kellemes fényt és színt ad az ajkaknak. Tökéletes a hétköznapokra, imádom! 

L'oreal False Lash Wings Sculpt szempillaspirál
Megmondom őszintén elsőként nem számítottam sok jóra a spirál bizarr formájú keféjét meglátva, de az nem kifejezés, hogy az első használat után milyen pozitívan csalódtam! Hihetetlen, hogy milyen hosszúvá, íveltté és dússá varázsolta a pilláimat már az első húzáskor! Azt hozzá kell tenni, hogy az én ízlésemhez kicsit túlságosan is pókláb-hatású végeredményt kreál, így én használat előtt le szoktam szedni a keféről a felesleget, és úgy tökéletesen működik.



A dán lány
Meg kell mondanom, hogy Eddie Radmayne-nel kapcsolatban én valamiért nagyon elfogult vagyok, így mindenképp meg akartam nézni ezt a filmet, amivel újabb Oscar-jelölést érdemelt, sőt női partnere ezt még díjra is váltotta, abszolút megérdemelten. A film a '20-as években játszódik (szuper ruhák!), és egy  meglehetősen kényes témát pedzeget, különösen ebben az időben. Bár a fiatal festő boldog házasságban él feleségével, egy idő után rájön, hogy mégsem érzi magát tökéletesen a testében, egyre inkább nőként tekint önmagára. Számomra ez egy igazán különleges és magával ragadó történet volt, ami teljesen más oldalról mutatta meg számomra ezt az egész tansgender dolgot, mindenképpen megéri megnézni! (Eredeti nyelven ajánlom.)

Nálatok mik voltak a kedvencek márciusban?

1 megjegyzés