2016/08/29

L'oréal Nude Magique Cushion alapozó


Úgy tűnik, hogy a különleges, szivacsos kialakítású alapozók végre nálunk is megkezdik a térhódításukat, és a high-end márkák után végre itthon is elérhető a L'oréal külföldön már ikonikusnak számító terméke, a Nude Magique Cushion. Rengeteg videóban találkoztam már ezzel az alapozóval, és nagyon vártam, hogy végre én is kipróbálhassam, ugyanis kialakítása igazán érdekessé teszi, és mindig szívesen tesztelek újdonságokat. Lássuk, hogyan működik!


A L'oréal Nude Magique Cushion fényesítő hatású folyékony alapozót a tégelyhez járó kis szivacsos applikátorral tudjuk használni, amit néhányszor bele kell nyomnunk az alapozóval átitatott párnába, és már fel is vihetjük a bőrünkre. Ha végigsimítjuk az arcunkon, a fedést fokozhatjuk, ha ütögető mozdulatot használunk, akkor a fényes hatást erősíthetjük. 


Az alapozó hatása nagyon természetes, viszont a fedését csak közepesnek mondanám. Ha nagyobb bőrhibákkal rendelkezel, akkor ez a termék egész biztosan nem neked való. Ha viszont csak  egységesíteni szeretnéd az egyébként bőrhibáktól mentes bőrödet, akkor jó választás lehet. Nekem most szerencsére elég jó állapotban van a bőröm, nincsenek pattanások, hegek az arcomon. A legnagyobb problémát a néhol - különösen az orrom körül - kipirosodó bőr jelenti. 


Ezzel a termékkel megfelelően ki tudom egyenlíteni a bőrtónusomat, miközben az eredmény teljesen természetes marad. Fényesítő hatásától zsíros bőrűként sem kell félni különösen, hiszen egy kellemes ragyogást, semmiképpen sem zsíros fényt ad a bőrnek. Hozzáteszem, hogy púdert mindig használok mellé, mert számomra ez nyáron elengedhetetlen, de nem tapasztalom, hogy gyorsabban fényesedne tőle a bőröm - nyáron mindegy mit rakok rá, néhány óra múlva már úgysem lesz tökéletesen matt az arcom. Különösen a szemem alatt és az orrom körül szeretem használni. A szivacsos applikátor megkönnyíti a nehezebben elérhető helyek alapozását is.

Mostanában a forró nyári napokon kifejezetten gyakran nyúlok utána, mert nem nehezíti el a bőrömet, de mégis segít, hogy a legkritikusabb helyeken javítsak valamit. Szeretem használni, de a végeredménnyel mégsem vagyok túl elégedett. Valószínűleg sokkal inkább az újdonság ereje és a kialakításának különlegessége vonz a használatához. Személy szerint úgy vagyok vele, hogy ha már használok alapozót, akkor tökéletes fedést szeretnék, a félmegoldásokat nem szeretem, akkor inkább teljesen kihagyom ezt a lépést.  Bár az is lehet, hogy csak én vagyok túl kritikus, és a természetes végeredmény kedvelőinek pont emiatt nagy kedvence.

smink nélkül

alapozóval

alapozó + púder + pirosító

Összességében nagy reményeket fűzök a továbbiakban a Cushion alapozókhoz, mert szerintem lehetne fokozni a fedésüket, és biztos vagyok benne, hogy csak idő kérdése, és a L'oréal is előrukkol egy ilyennel. Addig is ez a termék jó szolgálatot tesz azokon a napokon, amikor szép a bőröm és egy gyorsan használható terméket szeretnék. Ezt az alapozót azoknak ajánlom, akiknek nincsenek nagy bőrhibáik, és csak egy kis gyors és enyhe egységesítést szeretnének a bőrüknek.  

Előnyei: 
- kompakt kialakítás
- természetes hatás
- építhető fedés (bizonyos mértékig)
- gyors használat
- könnyű, vizes állag

Hátrányai:
- kis mennyiség (14,6 g)
- ár (5499 Ft)
- alacsony/közepes fedés
- alacsony/közepes tartósság

Ti próbáltátok már? Mi a véleményetek az cushion alapozókról?

6 megjegyzés

 1. Atyaég, ez valami hihetetlenül jó! Pont ilyen mértékű fedésre lenne szükségem. Kár, hogy L'Oreal (állatkísérletek, stb). :(

  VálaszTörlés
 2. Deee még mindig nyomatják a teszteléseket!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. http://www.loreal.com/sustainability/l'oréal-answers/the-question-of-animal-testing

   Törlés
 3. Nekem is volt ilyen szivacsos állagú alapozóm, csak más márkától, és sajnos kicsit túl jó volt a fedése �� Szinte mint egy maszk. Ki fogom ezt a fajtát próbálni ��

  VálaszTörlés
 4. Tényleg szép, természetes hatása van! Nagyon szép vagy smink nélkül is😙

  VálaszTörlés