2015/08/07

TESZT - Helia-D BB krém


Amióta az ABC összes betűjét felhasználó különleges színezett hidratálókrémek (BB, CC, DD stb.) megkezdték térhódításukat, sokan teljesen letettek az alapozók használatáról, és inkább ezeket a termékeket választják. De tényleg ennyire hatásosak? Ma a Helia-D BB krémét fogjuk elemezgetni, nézzük meg mit is tud!


A krémek megjelenése a klasszikus Helia-D vonalat követi: fekete külső, egy kis arannyal kiegészítve. 50 ml-s a kiszerelése, ami szerintem épp ideális az ilyen termékeknél. Kétféle árnyalatban kapható: világos és normál bőrre való változatban. Ez viszont kicsit csalóka, ugyanis a világos, valóban világos, viszont a normál bőrre való változat jóval sötétebb az átlagnál. Szerintem még lebarnult bőrre is túl sok lenne, így én ezt a két árnyalatot keverve szoktam használni, így elérhető a megfelelő szín.Ez a BB krém 20-as fényvédőt tartalmaz, azt ígéri, hogy mattít, hidratál és a kiegyenlíti a bőrszínt. Fűzfakéreg kivonatának köszönhetően gyulladáscsökkentő hatásokkal is rendelkezik. Nem tartalmaz parabéneket sem.


Ami nekem először feltűnt a termék használatánál, hogy az állaga jóval sűrűbb az átlagnál. Emiatt kicsit tovább tart a szétdolgozása, cserébe viszont nagyon jól hidratálja az arcbőrt, abszolút elhagyható mellette a hidratálókrém használata, így meggyorsítja a reggeli készülődést.  Fedése egy közepes erősségű alapozóéval egyenlő. Szépen kiegyenlíti a bőrtónust, eltünteti az orrom körüli pirosságot, viszont a nagyobb bőrhibákra mindenképp szükséges egy kis extra korrektor. Tartóssága számomra megfelelő, bár ebben az extrém hőségben nehéz az ilyet megítélni, de úgy gondolom, hogy egy sulis/melós napot simán kibír.

Összességében nagyon megszerettem ezt a BB krémet. Idáig abszolút alapozó párti voltam, de mostanában egyre gyakrabban nyúlok ezért a BB krémért.

Helia-D webshop ITT

Próbáltátok már? Van kedvenc BB krémetek?


4 megjegyzés

 1. Nem tudom, hogy ez az új, "javított" kiadás mennyivel jobb a réginél (állítólag semmivel), de őszintén én abban anno akkorát csalódtam, hogy azóta messze elkerülöm a Helia-D BB-jét... A legnegatívabb tulajdonsága az volt, hogy morzsolódott, nem lehetett eldolgozni (se primer, se hidratáló, se a csupasz bőr nem segített, és mindegy volt neki, hogy kézzel, szivaccsal vagy ecsettel vittem fel). :S

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Szerintem ez már egy megújult változat, legalábbis Facebookon legtöbben nagyon jókat nyilatkoztak róla. :)

   Törlés
 2. Nekem a régi volt, de nagyon nem szerettem. A teljesítménye még nem is volt rossz, de a szaga.. phű az szörnyű volt, még az arcomon is éreztem estig. Már az első negyed óra alatt rosszul lettem tőle, kifejezetten büdös volt. Ez is ilyen?

  VálaszTörlés

Ne maradj le!

Írd be az email címed, ha értesülni szeretnél a legújabb posztokról! :)