2015/07/30

TESZT - Fabulon Napozó Termékek


Bár ahogy kinézek az ablakon, nem feltétlenül a napozás jut eszembe az időjárást látva, dehát mégiscsak nyár van, és ez itt a nyaralások szezonja, tehát nem mehetünk el szó nélkül a napozó termékek mellett sem. Ma két Fabulon terméket mutatok Nektek - egy naptejet és egy napozás utáni balzsamot.



Nyáron kötelező beszélnünk a fényvédelemről. Ez a 20-as faktorú Fabulon naptej az én bőröm számára pont a megfelelő védelmet biztosítja. Nem szeretek túl magas faktorszámú terméket használni (persze a kritikus órákban és nyár elején muszáj), mert úgy érzem semmit sem barnulok alattuk. A 20-as fényvédelmet pont tökéletesnek találom, amikor még a védelem és a barnulás is megvalósul egyszerre.  A terméknek nagyon finom körömvirág illata van, amit imádok benne. Érdemes a megszokottnál kisebb mennyiséget használni belőle, mert az is bőven elég. Mielőtt vízbe mennénk, mindenképp várjunk 10 percet, hogy érvényesüljön a vízlepergető tulajdonsága . UVA és UVB védelemmel is rendelkezik.


Talán tavaly nyáron fedeztem fel magamnak először a napozás utáni termékeket, és ha eddig még nem használtatok ilyet, higgyétek el, game changing! Egy átstrandolt nap után utáltam a húzódó érzést a bőrömön, amit egyrészt a Nap, másrészt a víz okozott. Ezek a termékek maximális hidratálást nyújtanak ilyenkor, ez a Fabulon darab is tökéletesen visszaállítja a bőröm komfortérzetét. Ha esetleg kicsit megégetett a Nap, segít a bőr nyugtatásában, regenerálásában is. Használat előtt pár percre be szoktam rakni a hűtőbe, így még kellemesebb érzést nyújt a bőrömnek. Gyorsan beszivódik, és az illata az előző termékhez hasonlóan nagyon fincsi! ;)


Ti próbáltátok valamelyiket? Melyik a kedvenc napozó márkátok?

1 megjegyzés

  1. Nekem a Hawaiian Tropic és a Nivea naptejei váltak be igazán. Mivel elég fehér a bőröm, ezért ha nem vagyok elég körültekintő és elővigyázatos, akkor könnyen megégek, az ilyen szélsőséges esetekben egyértelműen a gyógyszertárakban kapható Panthenol a tökéletes választás. Egyébként viszont elegendő bármilyen jól hidratáló testápoló, vagy a Hawaiian Tropic aloe verás hűsítő géljei (szintén hűtőzve!). :) Csak ajánlani tudom őket!

    VálaszTörlés