2016/11/02

Újdonság: L.O.V termékek


Néhány hónapja hazánkban is elérhető az essence és Catrice testvérmárkája, a L.O.V Cosmetics. A Cosnova új dekorkozmetikai brandjének célja a prémium minőség és az elérhető ár kombinálása. A meglévő márkák mellett számomra ő az igazi nagy testvér, a kifinomult nővér, azoknak a nőknek, akik nem szeretnek kísérletezgetni, hanem tudják mit akarnak, és a biztosra mennek - legalábbis nekem ezt juttatja eszembe a L.O.V.  :) Nézzük meg a termékeket kicsit közelebbről!



L.O.V LOViconyx szemhéjpúder és kontúrozó paletta
A L.O.V egész biztosan ért a kivitelezéshez, ugyanis a bemutatkozásban is már említett presztízs minőség azonnal megmutatkozik, amint kezünkbe vesszük a palettát, ugyanis a dizájn nagyon szép, letisztult és minőségi hatású.

A paletta 3 színválasztékban elérhető, 5 árnyalatot tartalmaz. Ez a Glass of Wine with Liz, ami az én ízlésemhez tökéletesen passzoló színeket kapott, hétköznapi sminkhez nem is kérhetnénk jobbat. Bár az árnyalatok nincsenek elválasztva egymástól, könnyedén használhatóak anélkül is, hogy összekeverednének a többi színnel, és így esztétikailag igen különleges hatást keltenek.

Furcsa mód a bal szélső, sötétbarna árnyalat keményebb, és nehezebben használható mint a többi árnyalat, amik kellemesen puhák, könnyedén felszedhetők az ecsetre, és nem porzanak. A színek szép selyemfényűek, satírozva kellemesen összemoshatóak. Egyre gyakrabban nyúlok utána a reggeli sminkem elkészítésekor. Bár a nevében az is szerepel, hogy kontúrozó paletta, szerintem selyemfénye miatt csak highlighterként használható. 

Ár: 4999 Ft





L.O.V The Forbidden szempillaspirál - extra fekete
Sajnos ez a termék nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeimet. Azt ígéri, hogy különleges homokóra formájú keféjének köszönhetően már egy húzással tökéletesen drámai pillákat érhetünk el vele. Drámainak drámai, de az én ízlésemhez túlságosan pókláb-hatású. Sokan kifejezetten ilyen spirált keresnek, így biztos valaki pont erre a hatásra vágyik, de én nagyon nem szeretem, ha összeragadnak a szempilláim. Amint kihúzom a kefét, azonnal látni, hogy a sörték között túlságosan sok a felesleges festék, és a formája miatt nem lehet egyszerűen lehúzni a tubus oldalán, akkor sem tűnik el az extra mennyiség a sörték közül. 

Minél többször megyünk át a pilláinkon, annál jobban tudunk finomítani a pókláb hatáson, de akkor egyrészt pont az ellenkezője történik, mint amit ígér, másrészt a spirálozás pont egy olyan rész, amivel én nem szeretek sokat pepecselni, így valószínűleg nem lesz túl gyakori használatban.


L.O.V LIPaffair rúzs és szájkontúr ceruza
Na ez a két termék tökéletes szolgálatot tett számomra. Amint a kezembe veszem a LIPaffair rúzst azonnal high-end érzést ad, ugyanis fém csomagolást kapott, és mágnesesen záródik. És erre most legyinthettek egyet, hogy na és, de tényleg rengeteget dob egy termék megítélésén, hogy milyen a tapintása, és milyen érzeted lesz, amint a kezedbe veszed.

Krémes formulája miatt rendkívül könnyen használható, szinte siklik az ajkakon. A felvitelt megkönnyíti, hogy a rúzs árnyalataihoz színben tökéletesen harmonizáló ceruzák közül választhatunk, melyek egyik fele ecsetes, ami nagyban segíti a precíz eldolgozást. A Christina's Red egy igazi klasszikus, tűzpiros árnyalat, nekem nagyon tetszik. Pigmentáltsága extra erős, tartósságával is elégedett vagyok, jól bírja az evést, ivást is. Finise enyhén fényes, és bár abszolút matt-párti vagyok, ennél a terméknél még ez is meggyőzött, legalábbis ennél az árnyalatnál kifejezetten jól mutat.

Rúzs ár: 3299 Ft
Ceruza ár: 1999 Ft

A L.O.V Cosmetics termékek elérhetőek a Müller drogériákban, a pontos listát megtalálod ITT.


Ti próbáltátok már a L.O.V termékeit?

1 megjegyzés

  1. Szia Fruzsi szeretnélek megkérdezni arról,hogy te ezeket a termékeket drogériából vagy internetről rendelted és melyik boltban.Válaszodat előre is köszönöm!:)

    VálaszTörlés