2016/11/03

Októberi kedvenceim


Minden hónap kedvencei poszt megírásánál azzal szenvedek, hogy mégis milyen bevezetőt írjak hozzá, de igazából biztos vagyok benne, hogy nálatok is ez az a rész, ami a legkevésbé érdekel benneteket, szóval nem is húzom tovább a szót, ezeket a termékeket szerettem legjobban októberben:


Eucerin AQUAporin Active szemkörnyékápoló
Bármennyire is próbálok figyelni, a szemkörnyékem így is folyamatos "nyúzásnak" van kitéve. Sminkeltávolítás, kontaktlencse berakás, kivétel - csak hogy néhányat említsek a folyamatosan ezt a területet érő hatások közül, így próbálok egyre jobban odafigyelni az ápolására. Nagy kedvencem ebben az Eucerin termékben, hogy végre találtam egy olyan szemkörnyékápolót, ami nem ránctalanító, hanem egyszerűen a hidratálásra koncentrál.
Fém fejének köszönhetően nagyon jó érzés a használata. Reggelente felfrissít, esténként pedig megnyugtatja ezt a területet, és elősegíti a püffedtség csökkentését is. Bárcsak minden szemkörnyékápoló ilyen lenne, akkor egész biztosan nem hagynák ki olyan sokan a használatát.

Eucerin Dermo Purifyer fedő stift
Bár nem vagyok nagy rajongó, az utóbbi időben sikerült mégis meghajtanom kicsit a csokis dolgok fogyasztását, amit a bőröm meg is köszönt néhány szép kis pattanás formájában. Ez az Eucerin korrektor már jó ideje a fiókomban lapult, de valamiért nem nagyon foglalkoztam vele korábban, de milyen jól tettem, hogy most elővettem.
Nem egy átlagos korrektorról van szó, ugyanis ami igazán különlegessé teszi, az az, hogy nem csak a bőrhibák elfedésében segít, hanem a probléma megszüntetésében is. Szalicilsavat tartalmaz a pattanások eltüntetése érdekében, és nyugtató hatású kamillával csökkenti az irritációt. Bár a fedése nem vetekszik a kedvenc korrektoroméval, megfelelően elvégzi a dolgát, és emellett tényleg sokat segít a problémák kezelésében. A legmakacsabb pattanásaim sokkal hamarabb meggyógyultak mint korábban.

L.O.V LOViconyx szemhéjpúder paletta
Dekorkozmetikumok terén nálam a nemrég bemutatott (ITT) L.O.V szemhéjpúder paletta vitte a pálmát, ami kellemes színösszeállításának köszönhetően tökéletes hétköznapi palettaként szolgált számomra. A reggeli sminkelésnél  1-2 extra perc alatt könnyedén tudtam kreálni magamnak egy kis visszafogott, enyhén füstös sminket, aminek különleges selyemfénye mindig levett a lábamról.

Solone folyékony szemhéjtus
Nem kell túlmagyaráznom, ismeritek a cicás tusvonalhoz fűződő szeretetemet, így nem is volt kérdés, hogy ez a Solone termék (ITT) bekerül a kedvenceim közé. Filces kialakításának köszönhetően rendkívül könnyen és precízen használható. Különleges golyós felépítése pedig segít abban, hogy mindig megfelelő mennyiségű, extrém fekete festéket adagoljon.

Ti miket szerettetek októberben legjobban?

1 megjegyzés