2016/08/03

Aktuális kedvencek III - Random


Bár ezen a blogon többnyire szépségápolással kapcsolatos dolgokról számolok be, a kedvencek kapcsán eszembe jutott, hogy érdemes lenne egy random válogatást is készítenem, amit Ti is nagyon pártoltatok Facebookon. Úgyhogy össze is szedtem őket, jöjjön az aktuális kedvenceim "mindent bele" kategóriája.

Dirty Dancing és Micsoda nő
Valahogy mostanában teljesen előtört belőlem a 80-as évek mánia. A Dirty Dancing és a Micsoda nő mindig is nagy kedvencnek számítottak nálam, de most még nagyobb rajongó lettem. Az utóbbi időben szinte csak szuperhősös, "mentsükmegavilágot"-jellegű filmeket láttam a moziban, így  most különös élvezettel nézem az ehhez hasonló, hétköznapibb, ám annál szórakoztatóbb és szerethetőbb filmeket. Baby és Johhny végső nagy táncjelenete gyerekkorom óta ikonikus nálam, Julia Roberts Rodeo Drive-i bevásárlásáról pedig ne is beszéljünk. Vajon véletlen lenne, hogy mindkét főszereplő pont göndör hajú? :P 
(Hasonló filmötleteket nagy örömmel fogadok!)


House of cards
Ha már filmnézésnél tartunk, visszatérő kedvenc nálam a House of cards című sorozat. Kis lemaradással, mi még csak a 2. évadnál tartunk. Az 1. szezont néhány nap alatt kivégeztem, aztán nem is értem miért, de 1 év kihagyás után folytattuk csak a sorozatot, viszont a rajongásom így sem lett kisebb. Nem véletlenül 9-es az értékelése imdb-n, ugyanis fansztikusan mutatja be az amerikai politikai élet áskálódását, taktikáit. A sorozat szereplőgárdája egészen fantasztikus! Mindenki tökéletesen passzol a szerepéhez. Már csak a hangulat miatt is megéri nézni!


Borns
A Borns nevű énekessel meglehetősen furán kezdődött a kapcsolatom. Instagramon nap mint nap szembejött velem egy Sheri Hill divatbemutatós reklám, aminek imádtam a zenéjét (egyébként a ruhákat is, de ez más kérdés). Annyira tetszett, hogy mindig vártam mikor futok már bele megint ebbe a reklámba, és egymás után játszottam le újra és újra (tökéletes marketing, nem igaz?). Aztán egyik nap végre Shazam-on felismertettem a zenét, és így fedeztem fel magamnak Bornst. Azóta is imádom a zenéinek különleges hangulatát.



Szemüveg
Egy jó ideje gondolkoztam már új szemüvegen, mert az utóbbi időben az előzőm keretét már nem igazán szerettem. Mindig is picit nagy volt rám, könnyen lecsúszott az orromon, és felgumizott hajhoz túlságosan nagynak éreztem magamon. Amikor legutóbb szemvizsgálaton jártam, akkor néztem ki magamnak ezt a csodaszép Tommy Hilfiger darabot, ami messze többe került, mint amit alapból szántam volna rá, de úgy voltam vele, hogy lehet éveken át viselni fogom, szóval fontos, hogy olyan darabot válasszak, ami igazán tetszik, és nagyon örülök, hogy így döntöttem.


Cipők
Divat kapcsán a mostani leárazásokon valami elképesztő árakon lehet cipőket kifogni. Ha bemegyek a H&M-be, sokszor csak tátogok, néha olyan olcsón lehet szuper darabokhoz jutni. Onnan szereztem  be ezt a rojtos, velúr szandált is, mindössze 1500 Ft-ért! Nagyon kényelmes, hétköznapi darab, a farmer short + póló összeállításokhoz tökéletes. 

Szintén innen, és ugyanennyiért került hozzám ez az extrém magassarkú, fekete szandál is. Brutál magasságot ad, de a platformja miatt kényelmes  hordani - már ami a magasságát illeti. Viszont a pántjai elég szorosak, érdemes egy mérettel nagyobbat venni belőle, ha még van választék (úgy én is jobban jártam volna). 

A harmadik szerzeménynek különösen örültem, ugyanis régóta szerettem már volna egy esőben is jól hordható, lapos talpú cipőt, ami csinos is. Ez az ezüst színű Deichmann darab mindhárom kritériumnak megfelel, és csak 3000 Ft volt, szóval azt hiszem, jó vételt csináltam. :)


Mit szóltok? :)

1 megjegyzés