2016/08/08

Pupa I'm Matt lip fluid folyékony rúzsok


Lehet, hogy néhány ember számára már végtelenül unalmas, hogy folyamatosan ezekről a rúzsokról áradozok, de egyszerűen tényleg imádom őket. Minden szempontból megfelelnek az igényeimnek, így kötelességemnek érzem, hogy valahogy rávegyelek benneteket, hogy Ti is kipróbáljátok őket. A Pupa I'm Matt lip fluid folyékony rúzsokról beszélek, aminek 20 árnyalatból álló választékából egész biztosan találsz majd magadnak megfelelőt. Amikor videók során valamelyiket viselem, mindig rengeteg kérdést kapok, hogy mi van a számon, szóval jöjjön egy kis részletes beszámoló.


Nálam alapból nagy a szerelem, ami általánosságban érinti a matt folyékony rúzsokat. Szerintem az ilyenfajta termékek mutatnak mindenkin a legelőnyösebben, mert úgy érzem, hogy amikor ezt viselem, sokkal jobban tudom alakítgatni a szám formáját, és egyenletesebb, teltebb lesz a végeredmény.

Szájfényekhez hasonló szivacsos applikátorával könnyen és egyenletesen tudjuk felvinni az ajkunkra a színt, de mivel brutál erős pigmentáltságról beszélünk, elmaradhatatlan  mellettük a szájkontúr használata. (Bőven válogathatunk a Pupa True Lips vagy az Easy liner lips kontúrceruzák közül!) Már a legapróbb pici érintéssel is brutál erős fedése van, elég egy nagyon kevés mennyiséget használni belőle, és az egész ajkunkat betakarja. Sok ilyen terméknél tapasztaltam azt, hogy amikor összeérintem az ajkaimat, hogy elegyengessem a rúzst, akkor a szín fele elveszik. Na erról itt nincs szó, ugyanolyan tökéletes marad a fedése.


Ami a tartósságát illeti, nálam egyértelműen az élvonalban van. A kontúr mentén sem kenődik el, mint ahogyan azt sok társa teszi. Nyugodtan lehet vele enni, inni, így különleges alkalmara is tökéletes társ, hiszen nem kell percenként a tükörben ellenőrizgetnünk magunkat, egész biztosan tartani fog. 

Matt ajaktermékek esetében visszatérő probléma szokott lenni a szárító hatás. Én ezeknél semmi ilyet nem tapasztaltam. Ahhoz viszont hozzá kell szokni, hogy matt rúzsról beszélünk, tehát az ajkunk tapintása más lesz, mint amihez hozzá vagyunk szokva. Nincs az a felső, "csúszós" réteg, amivel könnyedén összedörzsölhetjük a szánkat, de ez nem azt jelenti, hogy szárítaná az ajkat, csupán matt lesz a szánk felülete. Szerintem fontos különbséget tenni a száraz  és szárító hatás között. Az első esetében csak egy érzetről beszélünk, amit a mattság okoz, míg az utóbbinál a rúzs eltávolítása után is érezhetően romlik a bőr minősége. (Ez elég nehezen elmagyarázható, de remélem értitek, hogy mire akarok kilyukadni. :D)

Balról jobbra: 001, 003, 012, 033, 050, 052, 071, 072

A színválaszték szerintem valami fantasztikus. Ha szereted az élénk és sötét árnyalatokat, itt aztán bőven válogathatsz, de ha a nude-osabb, Kardashian-jellegű színeket jobban szereted, akkor sem kell messzire menned. Számomra a leginkább bevált vörös ennek a termékcsaládnak a 003-as és 052-es változata. Ezek mellett néz ki a fogam mindig brutál fehérnek, imádom őket.

Ez a termékcsalád egyértelműen a legnagyobb kedvencem az utóbbi időben, és nem csak az ajaktermékeket nézve, hanem összességében a sminkelés terén. Csodás színek, abszolút megbízhatóság - így tudnám röviden jellemezni.

Ár: 3290 Ft
Honnan: Pupa üzletek (Westend, Duna Plaza, Mammut, Árkád, Corvin)

Próbáltátok már?

4 megjegyzés

  1. Szia láttam a videót esztivel ls szerintem is döntetlen

    VálaszTörlés
  2. Szia.Sajnos az én ajkaimat szárítják, még akkor is, ha alaposan előkészítem, hidratálom őket.Viszont a miss pupa rúzsok még hidratálnak is, bár a matt verziót nem mertem még kipróbálni abból a változatból.Kriszti

    VálaszTörlés
  3. 3 árnyalatban is beszereztem, viszont az abszolút kedvencem a 010- ebből 2 db-ot el is raktároztam :) tökéletesek ezek a rúzsok 😍😍😍

    VálaszTörlés
  4. Nekem is nagyon tetszenek, viszont egy idő után darabokban hàmlik le az ajkamról a rúzs, amit nem igazàn értek... én csinálok rosszul valamit? Szoktam előtte hidratálni.

    VálaszTörlés