2016/02/25

Fogfehérítés otthon - WhiteLine smilestrips


Az utóbbi időben több videómban is volt szó az otthoni fogfehérítésről, és ahogy láttam Titeket is meglehetősen érdekel ez a téma, ugyanis nagyon sok kérdést szoktam kapni ezt illetően. Annak pedig külön örülök, hogy milyen sokan megjegyzitek, hogy milyen fehérek a fogaim - ez újabb indok arra, hogy többször viseljek vörös rúzst... :) Ma a kedvenc módszeremről írok kicsit részletesebben, a WhiteLine Smilestrips fogfehérítő matricáról.

Ezt a terméket azért szeretem különösen, mert nagyon egyszerű használni, és nem jár semmilyen pepecseléssel. A fogfehérítő anyaggal előre ellátott matricák egyesével vannak becsomagolva minden használathoz, így nem kell nekünk az adagolással foglalkozunk. Ez már teljesen elő van készítve, fogmosás után egyszerűen felhelyezzük a matricát az alső és felső fogsorunkra, rajta hagyjuk fél óráig, majd alapossan kiöblítjük a szánkat. Ezt naponta kétszer ismételjük meg. És ennyi. Ilyen egyszerű a folyamat. Nincs hozzá külön lámpa, nem kell órákon át a szánkban tartani, kényelmesen tudunk vele beszélni is használat közben.


Ha még nem volt fehérítve a fogad, érdemes a 10 napos kezelést választani, de ha csak egy enyhébb világosításra van szükséged, akkor választhatsz a kisebb kiszerelések közül is. Az, hogy kinek meddig tart a fehérség életmódtól függ. Nyilván a kávé, tea, borfogyasztás, dohányzás elősegíti az újabb elszíneződést, de ezeket kerülve akár egy 1 évig is tarthat a fehérség. Nekem kávézás mellett is csak több hónap után kezdett múlni a hatása.


Használata számomra nem okozott semmilyen kellemetlenséget vagy irritációt. A fehérítés során ezzel a módszerrel a fogzománcból oldódnak ki az elszíneződést okozó anyagok, nincs szó a fogzománc felszínének lemarásáról, így ettől nem kell félnünk. Azt viszont szem előtt kell tartani a használatnál, hogy a fogtöméseket és a koronát nem lehet fehéríteni, így ha a fogsorod első részénél rendelkezel valamelyikkel, akkor vigyázz, nehogy foltos legyen a végeredmény.

Összességében nekem eddig csak jó tapasztalatom van ezzel a termékkel kapcsolatban, így bátran ajánlom. Beszerezheted ITT!

Nézd meg a terméket használat közben:



Ti próbáltatok már valamilyen otthoni fogfehérítő módszert?

1 megjegyzés