2016/02/28

Maybelline ColorDrama ajakceruzák


Sminkújdonságok terén talán az ajaktermékek kapcsán tudok leginkább lázba jönni. Így volt ez a Maybelline Colordrama ajakceruzák 3 új árnyalata kapcsán is. A szájra való termékek esetében azt szeretem különösen, hogy nagyobb erőfeszítés és időráfordítás nélkül tudjuk teljesen átalakítani velük a külsőnket. Egy jól eltalált piros rúzs, egy kellemesen csillogó szájfény gyökeresen meg tudja változtatni a külsőnket. Nézzük mi a helyzet ezekkel a termékekkel!


A Maybelline Colordrama ajakceruzák kialakítása engem rögtön nagyon megfogott, ugyanis kontúrceruza használata nélkül is precízen fel tudom vinni a rúzst, ami egyrészt időt spórol nekem, másrészt emiatt egy tök jó 2in1 termékként is funkcionál. Viszont azt sajnálom, hogy nem tekerős a kialakítása, hanem majd a faragással kell pepecselni időről időre.

Az ajakceruzák textúrája kellemesen krémes, de nem túl puha. Könnyedén el lehet oszlatni az ajkakon, és már 1-2 húzásra tökéletesen fed, a pigmentáltságára nem lehet panasz. A 140 Minimalist árnyalat egy nagyon természetes, szinte az ajkam színével teljesen megegyező szín, viszont sok-sok pici csillámot tartalmaz. Ezzel szemben a Fuchsia desire és a Fab Orange teljesen csillámmentes, és brutál feltűnő szín. Bár nem szeretem magamon a narancsos árnyalatokat, a Fab Orange mégis meggyőzött, mert már-már pirosba hajlik, ezért nagyon különleges a hatása.

Tartóssága meglepően jó. Evés-ivás után a felső, kicsit fényesebb része megkopik, de a színéből alapvetően nem veszít. Arra viszont figyelni kell, hogy az ajkak ráncocskáiba szeret nagyon erősen beleülni, ami már a legkisebb megkopás után is észrevehető, így nem árt ellenőriznünk, hogy egyenletes legyen a végeredmény. Én nem észleltem magamon semmilyen szárító hatást, viszont az előbb említett tulajdonsága miatt hajlamos kiemelni a szánkon a szárazabb részeket, így egy alapos bőrradírozás nem árt a használata előtt.


Összességében nekem kellemes csalódás volt ez a termék. Ajakceruza révén kisebbek voltak felé az elvárásaim, de simán megelőz jó néhány rúzst is.

Ti próbáltátok már?

1 megjegyzés