2014/11/03

TESZT - Lancome Grandiose szempillaspirál


Még a L'oreal második blogger napja alkalmával ismerkedtem meg közelebbről a Lancome Grandiose szempillaspirállal. Előtte már Blair Fowler egyik videójában találkoztam a termékkel, akkor teljesen beleszerettem a kinézetébe, így nagyon megörültem, hogy van lehetőségem tesztelni is.

Elsőként nem mehetünk el szó nélkül a spirál külseje mellett. Akár egy elixír vagy varázsital, ez a forma teljesen levesz a lábamról, és emellett igazán különleges a termék tetején lévő rózsa, ami valós 3D hatást kelt, mintha tényleg benne lenne egy virág.

Az igazi meglepetés akkor jön, amikor kíhúzzuk a kefét, ugyanis egy hajlított nyéllel találkozhatunk. Emiatt ígérik azt, hogy a belső szemzugban lévő legapróbb pillákat is könnyedén el tudjuk érni. Ez valóban megkönnyíti a használatot, ugyanis így a kefe tökéletesen illeszkedik a szempilla vonalához, de szerintem nem ennek köszönhető a hatékonysága, mert igen, azt nem lehet megkérdőjelezni, hogy jól működik.



Maga a kefe viszonylag kicsi, és a sörték is nagyon aprók, és viszonylag ritkán helyezkednek el. Éppen ezért egyszerre elég sok festéket vesz fel, így érdemes egy kicsit mindig lehúzni a tubus nyakán, hogy ne tapassza össze a pillákat.

Használatával nagyon szépen ívelt, hosszú pillákat lehet elérni. Enyhén összetapasztja a pillákat, de számomra még pont megfelelő a végeredmény, és nem póklábas. Rétegezni nem érdemes, mert a hatás nem lesz hosszabb vagy dúsabb, csak a pókláb hatást tudjuk vele fokozni, amit én személy szerint annyira nem szeretek. Valóban könnyedén elérhetjük a legapróbb pillákat a belső szemzugban és az alsó szempillasoron egyaránt. Szerintem ez inkább az apró sörtéknek és az elkeskenyedő fejnek, és nem a hajlított szárnak köszönhető, ami bár megkönnyíti a használatot, összességében nem ad akkora extrát.

Összefoglalva én nagyon megszerettem ezt a spirált, ezért is kapott helyet az Októberi kedvenceim között. Egyetlen hiányossága, hogy nem választja szét tökéletesen a szempillákat. 5/4

Ajánlott fogyasztói ára: 10 300 Ft



Nektek hogy tetszik?

20 megjegyzés

  1. hát....szerintem elég csúnya pillákat csinált.értem én,hogy hosszabb lett, de össze van tapadva és nem tűnik túl igényesnek és dúsnak.erre bármelyik 1000ft-os spirál képes.

    VálaszTörlés
  2. Nekem se jön be annyira ez a spirál, tényleg eléggé összetapasztja a pillákat már az 1. rétegnél is. Viszont a te szempilláid szempillaspirál nélkül is gyönyörűk és dúsak :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem az árához képest egyáltalán tetszik, mert az lehetséges hogy hosszabbítja pillákat de összetapasztja őket és így elég csúnyák, ezt szerintem brámely spirál tudja sőt szerintem ennél jobban is egy 1000-2000-2500 ft-os spirál. Én biztos hogy ne adnék ki érte ennyit mert nem szép a végeredmény.

    VálaszTörlés
  4. személy szerint nem adnék érte 10000 forintot, mert egy sima 1000-2000 forintos spirál is megteszi ezt a hatást, sőt vannak ennél jobbak is. Szerintem sem szép az eredmény egy és két rétegben sem tetszik.

    VálaszTörlés
  5. Szörnyű. Néhány 1500ft-os szempillaspirállal sokkal szebb lesz az eredmény. Ez tényleg összetapasztja a pillákat, így eléggé póklábas. Alapvetően ostobaságnak tartom, hogy valaki 10 000 forintért vegyen szempillaspirált, de ez már nem az én dolgom.

    VálaszTörlés
  6. A természetes pilláid sokkal, de sokkal szebbek a képen, ennyi pénzért ilyen végeredmény elég elszomorító... :(
    A pár száz forintos Lovely és a Lash Princess spirál fényévekkel jobb.

    VálaszTörlés
  7. Nálam ez már bőven benne van a pókláb kategóriába. Nem tetszik.

    VálaszTörlés
  8. Ennyit még akkor sem dobnék ki érte, ha tényleg olyan hatást kellene, mintha feldobtam volna egy műszempillát. De így... Ez nekem már túl póklábas, inkább maradok a szétválasztó spiráloknál, ami természetesebb végeredményt kölcsönöz. Plusz szerintem a szempillaspirál az az egyik olyan sminktermék, amit elég sűrűn vesz újra az ember lánya...

    VálaszTörlés
  9. Sok Lamcome szempillaspirálom volt, ez, szerintem nem valami jól sikerült.
    Kipróbáltam egy üzletben, vásárlási szándékkal, de végül ott maradt.
    Nekem is az a bajom vele, hogy hiába szépen ível, hosszabbítja a pillákat nem dúsít, még mindig a legjobb Lancome-ból a Hypnose Star spirál, mert spirálban nagyon erős a Lancome, gondolom ezért is nagy csalódás számomra a Grandiose.
    A szempilláid meg gyönyörűek :)

    VálaszTörlés
  10. A spirál nélkül szebbek a pilláid. Sajnos (vagy hálistennek :D) ez most nem jön be nekem! :)

    VálaszTörlés
  11. Sajnos szerintem sem. Nagyon pókpillákat csinál és nem is olyan iszonyat hosszú. Szerintem neked az Essence Princess Lashes volt a legjobb, legalábbis amiket eddig mutattál. :) Egyetértek azzal ,hogy a te szempilládért spirál nélkül is ölni tudnék :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam is az essence Lash Princess spirál marad a toplista élén. :)

      Törlés
  12. Abszolút egyetértek azzal, amit írtatok az árat illetően. De azért figyelembe kell venni, hogy egy luxusmárkáról van szó, ami miatt (jó, nem jó, de így van) ilyen magas az ár. Nem azért mert 10x többet tud egy 1000 Ft-os spirálnál, nyilván a nevet kell megfizetni. Tökéletesen egyetértek, hogy nem ér ennyi, és jóval jobb olcsó alternatívák is vannak.
    A hétvége folyamán (most sajnos nincs nálam a spirál), felrakok egy teljes arcos képet, szerintem úgy jobban fog érvényesülni a hatás, mert én nagyon sok dícséretet kaptam, amikor ezt a spirált viseltem. :)

    VálaszTörlés
  13. 10.000 Ft??!! Ez még a leghiperebb spirálért is bőven sok de pláne egy ilyenért...Megvan nekem a Lash Princess azt mondom az nem csak hogy megéri az árát de még kevés is egy olyan jó termékért. De ez...

    VálaszTörlés
  14. Biztos vagyok benne, hogy látványos, de annyira össze tapassza a pillákat, hogy teljesen elveszti a természetességét! :( Az októberi kedvencek videóban is láttam, hogy egy picit póklábas :(
    Én nem vennék sosem ennyiért sminkterméket, de ezt meg főleg. Tesztre kaptad?

    VálaszTörlés