2013/06/27

TESZT: Oriflame Essentials Multifunkciós Krém és Arcmaszk Dinnyével

Image Hosted by ImageShack.us

Sziasztok! Nemrég egy bejegyzésben már említettem, hogy az előző Oriflame katalógusból több dolgot is beszereztem, köztük a mai bejegyzés két főszereplőjét, az Essentials multifunkciós krémet és az Essentials hidratáló arcmaszkot. Szuper akció keretében lehetett őket megvenni: 799 Ft volt a krém, ez mellé járt ajándékba a maszk. Ezen felül a legnagyobb csábítást az illatosított oldal jelentette, mivel eszméletlen finom görögdinnye illatuk van, ez az, ami a legjobban megfogott bennük, na meg persze a csomagolás is, ami irtó cuki.

Image Hosted by ImageShack.us

Essentials multifunkciós krém dinnyével - 150 ml - Teljes ár: 1299 Ft - Akciós ár: 799 Ft

Megmondom őszintén eddig nem igazán hittem az ehhez hasonló multifunkciós "mindenhova jó" csodakrémekben. Az arcunkon, a testünkön és a kezeinken teljesen másképp viselkedik a bőr, eltérő tulajdonságokkal rendelkezik. Például az arcomon csak a nagyon könnyed krémeket tudom használni, míg testápolóknál mindig a nehezebb, száraz bőrre való változatok között válogatok. Végülis a maszk tetszett nagyon, és hülye lettem volna azt 1299 Ft-ért megrendelni, ha a 800 Ft-os krém mellé ajándékba járt, így egyértelmű volt, hogy ezt is megveszem. Az utóbbi időben ez az egyik legpozitívabb csalódásom. Nem tudom, hogy hogyan, de az arcomon és a testemen is egyaránt jól bevált.
A krémnek nagyon könnyed állaga van, kifejezetten nyári, azonnal felfrissíti a bőrt. Multivitamin-komplexet és görögdinnyemag-kivonatot tartalmaz.
A testen használja nagyon könnyen eloszlik, nem kell sokáig kenegetni, hamar beszívódik. Nem hagy zsíros érzetet maga után. Annak ellenére, hogy egyáltalán nem nehéz és zsíros, nagyon jól hidratálja az én kifejezetten száraz bőrömet is. 
Az arcomra három kis mennyiségben szoktam felkenni. Itt is gyorsan beszívódik. Használata után az arcbőröm egész nap teljesen matt marad. Én ettől teljesen el vagyok ájulva. Még a legnagyobb forróságban is jól bírta. Mind az arcomon, mind a testemen a bőröm egyértelműen sokkal puhábbá és selymesebbé vált. Az illata is sokáig megmarad. Nyaralásnál helytakarékosság szempontjából is kifejezetten jó, hiszen meg van oldva a testápoló és az arckrém egy termékben.

Image Hosted by ImageShack.us

Essentials hidratáló arcmaszk dinnyével - 50 ml - Teljes ár: 1299 Ft - Akciós ár: ajándék a krém mellé

Mint ahogy írtam, leginkább a maszkra voltam kíváncsi, viszont itt kicsit csalódnom kellett. A maszkot hetente 1-2 alkalommal javasolt használni. 20 percig kell fennt hagyni, majd alaposan lemosni.
Ami számomra elég nagy negatívum, hogy a tubus jelentős része üres volt. Ezt az első képen látni a legjobban, ahol teljesen új állapotban fotóztam le. Azért kiábrándító, ha valami ilyen szinten hiányos. Oké, hogy most ez ingyen volt, de ha teljes áron kapom mindezt, akkor az még felháborítóbb.
Maga a termék zselés állagú, felvitel után nem szárad meg, tehát nem egy lehúzós arcmaszkról van szó. A hatását nem lehet nagyon kifogásolni. Tényleg sokkal frissebb lesz tőle a bőr, nem zsírosodik ki és a két terméket egyszerre használva sokkal jobban érvényesül az a hatás, ami selymesebbé és puhábbá varzsolja a bőr. Tökéletesen elégedett lennék, ha nem lenne ez a gond a mennyiséggel.

Összességében nagyon tetszik mindkét termék, különösen az illatuk! :D A krémet biztosan újra fogom vásárolni. A maszkban még nem vagyok biztos. Bár tetszik, 1300 Ft-ot sokallok érte, viszont ha lesz jó akcióban biztos, hogy lecsapok rá.
Nyárra mindkét termék tökéletes, így biztos, hogy a kánikulában ezeket fogom használni!

Ti szeretitek az Oriflamet? Mi a véleményetek róla?

5 megjegyzés

  1. Az Oriflam eddig nálam a kézkrémekben vitte a pálmát, de mostanában nincs szerencsém hozzá, mert a "terjesztő csajszi" felhagyott a dologgal sajnos :(
    Bele se merek gondolni, hogy a nem áttetsző tubusos kencékben meddig van a tubus!
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kézkrémeket én is nagyon szeretem. :P Hát igen... Gyakran amikor kézbe veszek egy-egy tubust megpróbálom kitapogatni, hogy meddig is lehet tele.. Lehet jobb, ha nem tudjuk. (Persze ez nem csak az Oriflame-nél van így... )

      Törlés
  2. az én arcmaszkom tele volt.. fura :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó neked :D Lehet, vissza kellett volna küldenem...

      Törlés
  3. a kremnek most megvan a karacsonyi \ teli kiadasa is

    VálaszTörlés