2013/01/29

TESZT: Garnier ExfoBrusher

Image Hosted by ImageShack.us

Sziasztok Csajok! Ma az arcápolási rutinom legújabb sztárját a Garnier Exfobrusher-t szeretném nektek megmutatni. Tudom, hogy nem számít újdonságnak, mert már egy jó ideje megtalálható a boltok polcain, de azért remélem valakinek szolgálhatok róla egy kis újdonsággal.
Már nagyon régóta szemezek ezzel a termékkel, ezért nem is értem, hogy miért csak most vettem meg. Krémmánián olvastam róla hideget-meleget, alapjában véve az ott elolvasottak alapján egy elég kétes kép alakult ki bennem róla, de azért úgy gondoltam, adok neki egy esélyt.
Körülbelül egy hónapja használom minden este. Azt kell, hogy mondjam, hogy ez nálam nagy szó, mert elég hajlamos vagyok elhanyagolni a minden napos arcápolást. Amit naponta kellene használnom legtöbbször heti 1-2x veszem elő, de ez a termék annyira tetszik, hogy nincs olyan nap, hogy ne használnám.

,, Az ExfoBrusher eltávolítja az elhalt hámsejteket a bőr felszínén, és segít eljutni a legnehezebben elérhető szennyeződésekig, és csökkenti a faggyúfelesleget. A pórusok mélyen megtisztulnak." - mondja ezt róla a Garnier.

Azzal a tudattal vettem meg, hogy nem kapok egy csodaszert, csak egy olyan arctisztítót, ami szépen elvégzi a dolgát, de nem lehet tőle csodát várni. (Mindezt a Krémmánia alapján). Hát szerencsére elmondhatom, hogy pozitívan csalódtam.

A gumis sörtéjú fejnek köszönhetően maga a használat, olyan, minta masszíroznám az arcomat. Nagyon kellemes érzésű, ha semmi hatása nem lenne, nekem már csak emiatt is megérné. Maga a termék zselés állagú, kicsit mentolos illatú. Használat közben felhabosodik. Így együtt a kefés fej és a  gél már önmagában is borzasztóan frissítő hatású. Azonnal felélénkíti a bőrömet, nagyon kellemes érzést ad. 
A használat során azt vettem észre, hogy az első két hétben masszívan hámlott tőle a bőröm, így az elhalt hámsejtek eltávolítása egy erős ötös, a bőröm teljesen megújult tőle. (utána megszűnt a hámlás) A másik dolog, ami miatt nagyon szeretem, hogy a pattanások nyomai és mindenféle sebhely, sokkal könnyebben eltűnik. (Nekem sajnos olyan a bőröm, hogyha lesz egy pattanásom akkor kedvesen érlelődik akár egy héten keresztül (tehát csak piros), majd a pattanás utáni kipirosodás eltűnéséhez is elég sok idő kell. ) Amióta használom az ExfoBrushert ez az idő a töredékére csökkent, így akinek hasonló a bőre mindenképpen ajánlom! Az én bőröm nem kifejezetten zsíros, néha bizonyos részeken kifényesedik, de nekem ezt is nagyon jól megoldotta. (Akinek erősen zsíros bőre van, nem tudom mennyire hatásos.)
Összességében én nagyon meg vagyok vele elégedve, nekem 5/5 !

Image Hosted by ImageShack.us


10 megjegyzés

  1. Fú én még 1-2 éve vettem egy ilyet, de nekem borzalmas volt, sokkal csúnyább lett tőle az arcom...bár fél évente előszedem 'hátha most bejön' lelkesedéssel, de mindig csalódom benne :( :D.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Komolyan? Miért neked milyen volt?
      Egyébként pont velem egy időben vette meg egy barátnőm, és ő is ugyanolyan lelkes mint én.. de furi...

      Törlés
  2. Nekem nem volt még ilyen. Én arctonikot használok minden nap, és nagyon szép a bőröm. A posztod hatására viszont lehet, hogy kipróbálom. Puszi: Sophie

    VálaszTörlés
  3. Már én is egy ideje nézegetem, de még nem mertem meg venni. De ezután lehet hogy én is kipróbálom! : )

    VálaszTörlés
  4. Én eszeveszett kétségbeesésemben vettem meg pár éve, amikor új volt. Alapjáraton kb. az orromon vannak mitteszerek, néha feltűnik egy-egy pattanás kezdemény, esetleg picike lesz és eltűnik, tehát nem mondanám nagyon problémásnak:D Viszont akkor lett van 3 pattanás a fejemen, azonnal rohantam valami csodáért és nagyon jól tettem, hogy ezt vettem:) Azóta már a sokadik van itthon, mert Pasi használja, Neki elég zsíros és pattanásosodásra hajlamos az arcbőre (pattanások inkább nyaktájékon a nyakkendő miatt) és egyből meglátszik, ha elfelejti. Nekem az amúgy is száraz bőrömet nagyon szárítja, ha sokat (értsd: heti 2 vagy ugye több alkalommal) használom, de amúgy a mechanikáját imádom, meg mindent, úgyhogy heti 1 alkalommal ki nem hagynám a használatát, csoda amit művel az ember bőrével:) (meg ráadásul tuti nem felejtem el az éjszakai hidratálót felkenni:) )

    VálaszTörlés
  5. én bő 1 éve használtam de nekem nem vált be :S

    VálaszTörlés
  6. Én már vagy másfél éve használom és imádom:D az orromon a miteszerek elhalványulnak(nem mondom hogy eltűnnek mert nem tűnnek el:( ) és sima lesz az arcbőröm. Alapozó és sminkelés előtt kötelező műveletté vált:)kb. 4. tubussal fogyasztom már:D

    VálaszTörlés
  7. Én nem ezt a fajtát, hanem ezt http://www.superdrug.com/content/ebiz/superdrug/invt/239953/239953_l.jpg használom.
    Tavaly nyáron vettem és még mindig van benne. Rájöttem, hogy ezt nem érdemes minden nap használni, pedig én csodákat vártam tőle.
    A mitteszereimet az orromon még csak nem is halványítja, de a pattanásokat - a bőrömmel együtt :( - szárítja. Nem is használom nagyon sokszor, hetente-másfél hetente egyszer, mivel amúgy is száraz a bőröm és nehéz visszaállítani a hidratáltságát. Ha érzem, hogy kezd picit zsírosodni, és a mindennapi arctisztítóm nem birkózik meg a feladattal, akkor szoktam használni. Vagy ha van egy nagyobb, piros pattanásom, picit kinyomok belőle egy fültisztítóra, bekenem vele egy éjszakára, reggel pedig lemosom és árnyalatokat fakított rajta és a pattanás "duzzanatát is lenyomta". :)

    VálaszTörlés