2017/03/22

A legjobb Lush arcmaszkok


Tudjátok rólam, hogy nagyon szeretek rendszeresen egy kis "me-time-ot"tartani otthon, és ezek során elengedhetetlen lépés számomra valamilyen arcmaszk vagy arcpakolás használata, legyen szó akár a fátyol vagy épp krémes kiszerelésekről. Nemrég sikerült megtalálnom a Lush kínálatában is a kedvenceimet, most őket ismerhetitek meg kicsit részletesebben. :)



Lush Mask of Magnaminty arc- és hátpakolás
Ez a változat még a kedvenceim közül is kedvenc. Amikor úgy érzem, hogy elő akar bújni egy pattanás vagy épp erős mélytisztításra van szüksége a bőrömnek, akkor mindig ez a termék kerül elő. Az állaga meglehetősen sűrű, így viszonylag vastagon, de egyenletesen szoktam felvinni a bőrömre. A borsmenta hűsítő hatása ilyenkor azonnal megnyilvánul, amihez nagyon kellemes illat is társul. A benne taláható kaolin táplálja, míg a méz fertőtleníti a bőrt. Kb. 15-20 percet szoktam fenthagyni az arcomon, ez idő alatt teljesen megszárad, és kivilágosodik a bőrömön, ez jelenti azt, hogy ideje lemosni. Ez kifejezetten élvezetes folyamat, ugyanis a pakolás apró szemcséket is tartalmaz, így ha a menta nem lenne elég, még egy extra frissítő hatással is rendelkezik. Miután megtörlöm az arcom, szó szerint olyan érzésem van, mintha újjászületett volna a bőröm. Az élénk és tiszta bőr fogalmát új szintre emeli.


Lush Cupcake friss arcpakolás
Nagyon meglepődtem, hogy amikor zsíros bőrre való készítmény után érdeklődtem, a csokis verziót ajánlották számomra, ugyanis ha jót akartam magamnak, a csokit belsőleg mindig kerülnöm kellett, de ezek szerint külsőleg alkalmazva kifejezetten jót tesz a kifényesedő bőrnek. Illatra, állagra, kinézetre teljesen olyan, mintha egy jól megkomponált csokitorta hozzávalóval állnánk szemben, így használata mindig élmény. Szintén nagyon sűrű állagról van szó, amit bátran használj vastag rétegben az arcodon. A rhassoul iszap és kakaópor együttesen lép fel a bőr mélytisztításáért, és hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket. Friss pakolásról van szó, így érdemes hűtőben tárolni.


Lush Cup o' coffee arc- és testpakolás
Ha gyakran érzed fáradtnak a bőrödet, vagy épp nehezen megy a reggeli ébredés, ne csak a bögrédbe tölts kávét, hanem bőrápolóként is válassz ilyet verziót. Ezt a pakolást arcra és testre egyaránt lehet használni, a kávé és kakaó párosa garantáltan felélénkít majd. A három változat közül ennek a leghígabb a formulája, de viszonylag nagy szemcséket tartalmaz, így miközben mosod le a bőrödről, kellemes radírozó és frissítő hatása is van. Azt hozzá kell tenni, hogy nem véletlenül kapta a nevét, nagyon erősen kávés illata van, ami az eltávolítás után is intenzíven érezhető marad, így ez tényleg csak a kávé igazi kedvelőinek ajánlott.

Cupcake - Mask of Magnaminty - Cup o' coffee

Nektek van kedvenc Lush arcpakolásotok?

Megjegyzés küldése