2017/02/28

Remington Air Plates hajformázó készülék


Az utóbbi időben egyre többet foglalkozom a frizurám variálásával. Alapvetően szeretem a göndör hajamat, de azért összességében ha valamilyen különleges alkalomra vagyok hivatalos, szeretem kivasalni vagy laza hullámokat tenni bele, mert így azért sokkal felnőttesebb és nőiesebb külsőt lehet elérni - na meg persze amúgyse árt a változatosság a hétköznapokban sem. Göndör hajúként alaposan meg kell válogatnom, hogy milyen hajformázót használok, ugyanis nem működik együtt mindegyik a makacs loknikkal. Ezúttal a Remington újdonságát, az Air Plates hajvasalót teszteltem.

 

Már első ránézésre szembeötlő lehet a készülék kialakítása, ugyanis ez a világ első felfüggesztett lapú hajvasalója. Ezt azt jelenti, hogy amikor összezárjuk a hajvasalót, a lapok sokkal szorosabban érintkeznek, így a hajformázás is hatékonyabb lesz. Használat közben valóban érezhető, hogy minden tincset szorosan közrefognak a lapok, így kevesebb mozdulattal érhető el a kívánt frizura elkészítése.

Ötféle hőmérséklet beállítás áll rendelkezésünkre, 150-től 230 fokig melegíthetjük a készüléket. A kezelőfelület nagyon egyszerű. Az ezüst sávon egyetlen gombot találunk, ami hosszan nyomja bekapcsolja a készüléket, majd ezután minden gombnyomással növelhetjük a hőmérsékletet. Ennek állapotáról egy 5 pöttyből álló kijelző ad számunkra információt. Nagyon gyorsan, 15 másodperc alatt teljesen felmelegszik, így extra rövid idő alatt használatba is vehető. Ami tudom, hogy sokaknak nem fontos szempont, pedig nagyban megkönnyíti a használatot, az a 2 méteres vezeték. Az utóbbi időben használtam néhány olyan készüléket, amiknél szó szerint a konnektor fölé kellett hajolnom, na szerencsére ennél nincs ilyen probléma. A vezeték hossza megfelelő mozgásteret biztosít használat közben.


A készüléket próbáltam frissen mosott és már 1-2 napos hajon is. Mindkét esetben teljesen hatékonyan vasalta ki - vagy épp hullámosította be a hajamat. Személy szerint nekem a laza hullámok tetszenek a legjobban. Régebben ehhez először kivasaltam az egész hajamat, majd utána tettem bele a hullámokat, viszont így jóval nehezebben maradtak meg a loknik, valamint a hajam sem örült a dupla hőnek. Ezzel egy lépésben készítettem el ezeket a természetes hullámokat, és így is sikerült elérnem a kívánt hatást. Nagyon kényelmes a használata, ugyanis a készülék külső burkolata nem melegszik fel, így formázásnál két kézzel is egyszerűen irányíthatjuk az eszközt.

Ennek a frizurának az elkészítését hamarosan egy videóban is bemutatom nektek.


Összességében nagyon meg vagyok elégedve a készülékkel. Kiállta a próbát, hiszen hatékonyan kezeli a göndör hajat is. A Remington Air Plates hajvasaló márciustól érhető el a Media Markt üzletekben 24 990 Ft-ért.

A cikket a Remington támogatta.

Megjegyzés küldése