2017/01/03

AKTUÁLIS KEDVENCEK I. - Beauty


Időről időre szeretem összegyűjteni nektek azokat a termékeket, amiket a legszívesebben használok. Arra gondoltam, hogy erre az évkezdés megint csak egy tökéletes alkalom lenne, hiszen ha esetleg szeretnél valamilyen újdonságot kipróbálni az "Új év - új év" logikáján haladva, akkor ezeket bátran tudom neked ajánlani. Ismerjétek meg, hogy mostanában mely szépségápolási termékek voltak a kedvenceim, néhány napon belül pedig bemutatom a random kategóriájú favoritokat is.


Lush Rub Rub Rub testradír
A Lush termékeivel én csak nemrégiben ismerkedtem meg, és azonnal megértettem, hogy miért is beszél róluk mindenki olyan elismerően. Rögtön több dolog is a kedvenceim közé került a márkától, de nem akartam, hogy ez a bejegyzés csak róluk szóljon, így kiválasztottam a hármat, amit legjobban szeretek, és a többit pedig majd szép lassanként mutatom be nektek. Elsőként is itt van a Rub rub rub testradír.
Kétféleképpen is tudod használni, folyóvíz alatt gyengébb radírozó hatású tusfürdőként, vagy akár zuhanyzás előtt száraz bőrön, amennyiben erősebb hatást szeretnél. Én ezt a kettőt szoktam kombinálni, zuhanyzás után, nedves bőrre viszem fel, majd öblítem le. A termék kristálycukor nagyságú szemcséket tartalmaz, így nagyon jól átmasszírozza és élénkíti a bőrt, miközben eltávolítja az elhalt hámsejteket. Az illata nagyon friss, enyhén maszkulin is, ezért praktikus termék lesz a fürdőszobában, a barátom is rendszeresen használja. Általában heti kétszer szoktam alkalmazni, és utána mindig sokkal puhább és feszesebb lesz a bőröm, de tengeri só tartalma ellenére egyáltalán nem szárít. Mindenképp érdemes kipróbálni!


Lush Snow Fairy testkondícionáló
Amikor először elolvastam a dobozán, hogy egy vattacukor illatú termékről van szó, azonnal elkönyveltem magamban, hogy ez akkor nem nekem való, mert ez az illat nálam egyértelműen a taszító kategóriába esik. Nem szeretek magamon semmit, aminek fullasztó, édeskés illata van. Na itt a nagy kivétel! Ne ezekre a fülledt, tipikusan cukorkás illatokra gondolj, mert ez valami egész más! Engem a gyerek orbit rágóra emlékeztet az illata, de valahogy egy felnőttesebb, nőies változatban! Nálam ez egy tökéletes téli illat!
A terméket egyfajta zuhanyzás közbeni testápolóként kell használni. Tehát még vizes testre kell felvinni, majd így leöblíteni, de a hatása sokkal, de sokkal intenzívebb lesz, mint egy sima testápolóé.  Még egy termék sem tudta ennyire hidratálni és puhává varázsolni a bőrömet. Az első használatnál figyelmetlen voltam, és sima testápolóként használtam, tehát már száraz bőrre vittem fel. Ez olyan szintű hidratáltságot adott a bőrömnek, amit tankönyvekben lehetne mutogatni... :D Így sem hagyott zsíros vagy ragacsos érzetet a bőrömön, de azért kicsi érezhető volt, hogy nem szívódott be 100%-osan. Azt mondanám, hogy ha brutál száraz a bőröd, és jól jönne egy extra ápolás 1-2x próbáld ki így is lefekvés előtt, de összességében érdemes zuhany alatt használni.

Lush Sugar Plum Fairy ajakradír
Az én szám a telet mindig iszonyatosan megsínyli. Bármennyire is próbálok odafigyelni a megfelelő ápolásra, állandóan kiszárad, kicserepesedik és még hámlik is, ami nem a legszebb látvány. Én általában hetente egyszer egy nedves fogkefével szoktam enyhén átdörzsölni a számat, de már ez sem segített. A Lush ajakradírja ezt a problémát hivatott orvosolni, és valami iszonyatosan finom illatba zárva. A termék fő alapanyagai közé tartozik a cukor, a jojoba olaj és narancsolaj is. Miután átmasszíroztad vele az ajkadat, a felesleget nyugodtan meg is eheted! Mennyire király már ez! :D Amikor úgy érzem, hogy extra ápolásra szorul az ajkam, mindig ezt vetem be. Jól eltávolítja a száraz részeket, és puhítja is az ajkat.


Vazelin
A szám állapota decemberben tényleg nem várt negatív szinteket lépett meg. Miután az összes fellelhető ajakbalzsamom csődöt mondott, a Lush ajakradír mellett be kellett vetnem egy másik nagyágyút is, ami nem más volt, mint a vazelin. Ezt a kis tégelyt még pár hónapja vettem a Primarkban, hogy egyszer majd jól jöhet még valamire, és ez az idő most jött el. Tökéletes védőréteget képez az ajkamon, és nagyon jól hidratál. Tényleg bevetettem már mindent, és ez volt az a termék, ami helyretette a számat, úgyhogy irány a patika, vagy a dm, vagy bármi :D, és szerezz be valamilyen vazelint, mert extrém száraz bőrterületek ápolására ez lesz a leghasznosabb.

NYX Soft Matte Lip cream ajakkrém
A NYX Adventi kalendárium nyitogatásának köszönhetően jó alaposan kibővült a Soft matte lip cream kollekcióm a lehető legszuperebb árnyalatokkal. Annyire szeretem ezeket a termékeket, hogy a napokban egy önálló posztot is szentelik majd nekik, így most csak dióhéjban számolok be róluk. Csodás színválaszték, szuper pigmentáció, átlagon felüli tartósság. A kedvenc árnyalatom talán a Cannes és a Milan (na jó és még az Addis Ababa is... annyira nehéz választani. :D)

Nálatok mik az aktuális kedvencek?

Megjegyzés küldése