2017/01/09

A Golden Globe legszebb ruhái


Minden nagyobb hollywoody esemény után már alig várom, hogy megnézhessem milyen csodás ruhakölteményekben vonultak fel a hírességek a vörös szőnyegen. Már-már kezd hagyománnyá válni, hogy a kedvenc ruháimból készítek is egy összeállítást, így ezúttal sem hagyhattam ki. A következőkben jöjjön az én 10 kedvenc kreációm a tegnap lezajlott 2017-es Golden Globe-ról!

Blake Lively - Atalier Versace
Blake Lively valószínűleg akkor is bekerült volna ebbe a listába, ha melegítőt viselt volna, ugyanis számomra ő egyet jelent a tökéletes nőiességgel. Legyen szó bármilyen rendezvényről, ő egyszerűen mindig kifogástalanul néz ki.

Emma Stone - Valentino
Nem tudok sok mindent Emma Stone-ról, de amikor megláttam ebben a ruhában, azonnal az volt a benyomásom, hogy egyszerűen tökéletesen passzol hozzá. És itt nem feltétetlenül a külalakra gondolok, hanem valamiért egyből azt éreztem, hogy ez a ruha tökéletesen illik a személyiségéhez, ami fura, hiszen nyilván nem ismerem őt. Azt hiszem ilyen egy tökéletes ruhaválasztás.

Felicity Huffman - Georges Chakra
A számomra örök Lynette Felicity egy igazi fénypontja volt a gálának ezzel a nadrágos kreációval. Nagyon tetszik, hogy nem egy megszokott ruhát látunk tőle.

Hailee Steinfeld - Vera Wang
A lila ezen árnyalatának és ennek a légies anyagnak a kombinációja engem valahogy mindig megfog. Amikor lapozgattam a képeket, azonnal megakadt a szemem ezen a ruhán, és aztán még egy jó darabig nem is bírtam levenni róla.

Lily Collins - Zuhair Murad
Lily Collins egy igazi barokkos szépség ebben a ruhában. A frizura és a smink tökéletes összhangban van ezzel a mesteri kreációval. Biztos vagyok benne, hogy a ruha önmagában vagy bárki máson nem tetszene, de rajta tökéletesen mutat.

Mandy Moore - Naeem Khan
Mandyn kifogástalanul áll ez a merész ruha, aminek mély dekoltázsát jól ellensúlyozza a vállát eltakaró, lágyan leomló anyag.

Olivia Culpo - Zuhair Murad
Olivia ebben a ruhában olyan akár egy modern Frida Kahlo. Ezt a kreációt megintcsak a viselője teszi ellenállhatatlanná.

Emily Ratajkowski - Reem Acra
Szerintem a vörös szőnyegen most egyértelműen Emily volt a legdögösebb. Annak ellenére, hogy egy igencsak merész ruhát visel, mégsincs egyáltalán olyan benyomásom, hogy too much lenne a dolog.

Sophie Turner - Louis Vuitton
Sophie Turner egy olyan ruhát választott, ami egyszerre juttat eszembe modern és 70-es évekbeli  hangulatot. Nagyon tetszik ez a stíluskeveredés, és hogy nem egy tipikus "vörős szőnyeges ruhát" választott.

Reese Witherspoon - Versace
Reese ruhája viszont pont egy tipikus "vörös szőnyeges" ruha, de nincs is ezzel semmi baj, mert tökéletesen áll rajta.

Szerintetek ki volt a legjobban öltözött a Golden Globe-on?

2 megjegyzés

  1. Szia Fruzsi,

    a Te válogatásodból nálam a két sárga ruha a befutó. Mindkét hölgy tudja, hogyan kell őket viselni.
    Egyébként nekem Jessica Biel ruhája volt a kedvencem, illetve Evan Rachel Wood „öltönye”

    VálaszTörlés
  2. Emma Stone ruhájáról egyből a City of stars című dal jutott eszembe, a La La Land-ből:D szerintem az övé volt a legcsodasabb ruha! Egyszerű mégis, elbuvolo! :)

    VálaszTörlés