2016/11/25

Phi kozmetikum - Pazar Cafe termékek


Mindig örülök annak, hogy a blogomnak és a YouTube csatornámnak köszönhetően folyamatosan új márkákat ismerhetek meg és próbálhatok ki. Minden márkához tartozik egy érdekes történet is, ami a Phi Kozmetikum esetében sincs másképp. Csupa kézzel alkotott, természet által inspirált termék, ahol nem csak az összetevők vannak gondosan megválogatva, hanem még a csomagolóanyagok esetében is figyelnek a környezettudatosságra. Én a Phi Kozmetikum Pazar Cafe kávés termékeit teszteltem, ismerjétek meg őket!



Pazar Cafe ébresztő szemkörnyékápoló - ITT
Erre a szemkörnyékápolóra nagyon kíváncsi voltam. Korábban sosem voltak karikásak a szemeim, de az egyre több éjszakázás miatt már én is gyakran észreveszem a szemem alatt azokat az ott éktelenkedő sötét foltokat. A Pazar Cafe szemkörnyékápoló pont olyannak tűnt, ami nekem van kitalálva. 23 éves vagyok, így nálam a szemkörnyékápoló vásárlás elég nehézkes szokott lenne, mert többnyire ezen termékek 99%-a ránctalanító hatású is, amit én még néhány évig szeretnék elkerülni. Valamiért a legtöbb kozmetikai márka azt gondolja, hogy 30 év alatt senki nem akarja ápolni a szemkörnyékét... hát én igen! 

Ez a termék viszont pont az én problémáimat célozza meg, a fáradt, duzzadt szemek regenerálására a legalkalmasabb. Kellemes, enyhén kávés illata van. A textúrája nagyon könnyű, gyorsan beszívódik, és ez nagy extra pont egy szemkörnyékápolónál, ugyanis a legtöbb nagyon sokáig zsíros felszínt hagy maga után, és utálom, ha a reggeli rohanásban a sminkelés előtt arra kell várnom, hogy beszívódjon. A koffein mellett fontos összetevőihez tartozik még a sheavaj és a búzavirágvíz is, amik frissítő hatás mellett ápolják is a bőrt.

(Ez a termék most versenyben van a Prix de Beauté szépségdíjért is, ITT tudsz szavazni, ha te is szereted.)


Pazar CreamCafe arcápoló - ITT
Az arcápoló esetében először kicsit féltem, mert elég macerás az arcbőröm, és gyorsan megmutatja, ha olyan terméket használok rá, amit ő nem szeret, de szerencsére nem volt panasza. Ha reggelente nem csak magadat érzed fáradtnak, hanem az arcbőröd is fakón néz vissza rád, akkor érdemes kipróbálnod ezt a frissítő, élénkítő hatású arckrémet. A kávébab olaja mellett még a sheavaj, a zöld tea és a makadámiadió olaja is  egyaránt a szolgálatodra lesz. Az előző termékhez hasonlóan állaga ennek is könnyű és gyorsan beszívódik, ám inkább a normál/száraz bőrűek számára lesz a legjobb, legalábbis nekem nap közben könnyen kifényesedett használata mellett az arcom. Mint ahogyan az előző termék is, ez is mentes minden szintetikus illatanyagtól, színezéktől és tartósítószertől. Nem tartalmaz parabént, szilikont és kőolajszármazékot sem!


Pazar CafeLatte testápoló - ITT
Természetesen a kávé nem maradhatott ki a testápolást tekintve sem, hiszen vérkeringést serkentő hatása az egész testünk bőrére jó hatással van. A kávé mellett makadámiaolajat, kakaóvajat és rizsolajat is tartalmaz, így egy olyan testápolóról van szó, ami a leghidegebb téli időben is jó szolgálatot tesz még az extra száraz bőrön is (mint például az enyém). Könnyű az állaga, és gyorsan beszívódik a bőrbe, nem hagy zsíros érzetet maga után. Extra pont a csomagolásért, ami olyan egyedi, hogy mindig magára vonzza a tekintetet a fürdőszobában. Számomra egyetlen negatívum az illata, ami sokkal intenzívebb a többi terméknél. Tényleg nagyon erősen tejeskávé illata van, amit bár szeretek, rá kellett jönnöm, hogy nem szívesen szagolom magamon egész nap, persze ez személyes preferencia kérdése. Ha nagyon száraz a bőröd, és intenzív hidratálásra vágysz, ezt a terméket érdemes kipróbálnod!

Ti ismeritek a Phi kozmetikumokat?

1 megjegyzés

  1. You can access it by way of your cellular browser, as the on line casino doesn’t have a dedicated app. We’ve observed a couple of of} video games lacking on the cellular model, although, so we needed to subtract a couple of of} points for it. Ignition’s welcome bonus certainly one of the|is among the|is probably one of the} 카지노사이트.online most precious we’ve come throughout with. You can deal with your self with a 150% match up to as} $1,500 for BTC deposits or a 100% up to as} $1,000 matching bonus for bank cards.

    VálaszTörlés