2016/10/06

Veet Sensitive Precision készülék


Az utóbbi időben a modern technika a szépségiparban is egyértelműen megmutatta magát, ugyanis újabbnál újabb készülékek közül válogathatunk, legyen szó  akár hajformázókról, arctisztító eszközökről, vagy akár elektromos ecsetekről! A Veet legújabb készüléke a Sensitive Precision Elektromos trimmelő és szőrvágó pedig a szőreltávolítást- és formázást hivatott elősegíteni.


A szett tartalma:
2 oldalú trimmelőfej, szőrvágófej a szemöldök formázásához (16 mm és 6 mm)
- 2 mm és 4 mm-es fésű kiegészítő az egyenletes szőrhosszért
- Védő kupak 
- Trimmelőfej, szőrvágófej 20 mm -es
- Fésű kiegészítő az egyenletes szőrhosszért 
- Tisztítókefe 
Hordozható kistáska 
AA elem tartozék

A készülék különlegessége, hogy sokszínűen használható, ugyanis különböző cserélhető fejekkel, és ahhoz tartozó kiegészítőkkel rendelkezik, így könnyen alkalmazhatjuk eltérő testrészeken is. A készülék pengéi közvetlenül nem érintkeznek a bőrrel, így bátran alkalmazhatjuk érzékeny területeken is, mint például az arc, a hónalj és a bikinivonal, hiszen nem okoz semmilyen irritációt.


A készüléket száraz bőrön kell használni, nem szükséges hozzá semmilyen krém vagy zselé. Tisztítása is egyszerű, a felső részeket vízzel leöblíthetjük, de a készülék teste nem vízálló, így zuhanyozás közben ne használjuk.


Én leginkább a kis vágófejét szeretem, ami szemöldök igazításra nagyszerűen használható. Bár alapvetően csipesszel szoktam formázni a szemöldökömet, a kis fej segítségével könnyedén eltávolíthatóak a nem kívánt szőrszálak, akkir is amikor rohanásban vagyok. Utazáshoz is kifejezetten praktikus, hiszen egy kompakt, kis helyen elférő eszközről beszélünk, ami nagyon jó szolgálatot tesz, amikor nincs kedvem csipesszel pepecselni. 

Ha csak egy kis igazításra vágyunk, akkor válasszuk a kisebb fésűs fejet, amivel a szemöldökünk hosszát igazíthatjuk meg. Nem kell mást tennünk, mint szőrnövekedéssel ellentétes irányban átfésülni a szemöldökünket, amivel eltávolíthatjuk a kikandikáló, hosszabb szálakat, ezzel egyenletes hosszúságot elérve. Választhatunk a 6 és a 16 mm-es hosszúság közül.

Ha nem szeretnénk teljes szőreltávolítást, csak kicsit igazítanánk a hosszon, akkor pedig a 20 mm-es szőrvágófejet használhatjuk, ami alkalmas a hónalj és a bikinivonal kezelésére is.


Ti is szívesen kipróbálnátok a készüléket?

3 megjegyzés

  1. Jó lenne, ha ki tudnám próbálni ezt a terméket, mert nekem folyton összenő a két szemöldököm és hiába gyantáztatom, mert kb. 3 hét múlva már megint mehetek vissza. Egyébként mennyibe kerül?

    VálaszTörlés
  2. 9490 Ft-ért láttam, de van hasonló a Rossmannban, 2 féle: Ideen Welt kozmetikai borotva 1279 Ft-ért; Wahl Lady Care szépségápolási készlet 9990 Ft-ért (ez tölthető, a másik kettő elemes, hosszú távon talán kifizetődőbb)

    VálaszTörlés
  3. A rossmannban vettem 10%-os kuponnal ès tőkèletes a hasznàlata.

    VálaszTörlés