2016/07/27

Aktuális kedvencek I - Testápolás


Mivel a legutóbbi Kérdezd Fruzsit videó kapcsán többen is említettétek, hogy hiányoljátok mostanában a kedvences tartalmakat, arra gondoltam, hogy itt az ideje egy ilyen blogbejegyzéshez. Igazság szerint a kedvencek már jó ideje gyűlnek, de valamiért mindig halogattam a cikk elkészítését, így már szép adag termék várja a bemutatást. Éppen ezért ezúttal két részre fogom bontani a dolgot, és elsőként a nem sminktermékek következnek. Bár címnek testápolást adtam, nem csak testápoló termékekről lesz szó, de egyelőre még nem találtam meg a tökéletes összefoglaló fogalmat hozzá, ezután pedig majd a sminktermékeket vesszük sorra. :)


Pupa Intenzív Szuper Napozókrém
Micsoda találó név! :D Nyár lévén a kedvenceimet azonnal egy naptejjel kell kezdenem. A szó szoros értelmében vett napozást sosem szerettem. Képtelen vagyok kifeküdni az udvaron, és csak várni, hogy lebarnuljak. Viszont ha adsz egy medencét és bármilyen lebegő dolgot, órákon át képes vagyok így lenni, többnyire alszom közben. :D
A lényeg, hogy ez bizony indokolttá teszi egy jó naptej használatát. Ebben a Pupa termékben mindent megtaláltam, amit kerestem. 15-ös faktorú fényvédőt tartalmaz, így ezt akkor használom, amikor már néhány alkalommal voltam a napom, és van egy kis színem, mert így jól tudok barnulni mellette. Felkenem magamra, és 5 perc múlva már bátran csobbanhatok is, ugyanis nagyon jó a vízlepergető tulajdonsága. Igazi multifunkciós termék, ugyanis nemcsak testre, hanem az ajkakra, hajra és fejbőrre is lehet használni! Pigment aktivátor tulajdonságokkal is rendelkezik, tehát elősegíti a barnulást, és ez abszolút érezhető, amikor használom. Tökéletes nyári termék!

Rexona MotionSense deo stick
Ha már a forróságnál tartunk, szintén elengedhetetlen nyáron egy megbízható deo. Az én kedvenceim évek óta a stick-es változatok, mert úgy érzem, ezek adják a legtöbb biztonságot számomra. Más változatokkal ellentétben, itt nem kell arra várnom, hogy megszáradjon a hónaljam használat után, azonnal öltözhetek. Ennek a Rexona terméknek nagyon jó az izzadásgátló hatása, és kellemes aloe vera illatával minden kellemetlen szagot elfed. Ha reggel ezt használom, tudom, hogy nem érhet semmilyen "baleset" a nap folyamán.

Bioderma Sébium habzó gél
Ennek a termékcsaládnak a másik két tagjáról (micellás víz és arckrém) már beszéltem a korábbi kedvences posztomban, azóta csatlakozott hozzájuk a habzó gél is. A napi arctisztítási rutinom részeként használom esténként, azokon a napokon, amikor viseltem sminket - tehát majdnem mindennap. A Remington arctisztító készülékem keféjére adagolok belőle egy pumpányit, majd ezzel tisztítom meg az arcomat. Utána jöhet a termékcsalád többi terméke. Használata után a bőröm azonnal felfrissül, és nagyon üde lesz. Kifejezetten alkalmas a zsíros, pattanásos bőr ápolására, mert nagyon jól szabályozza a faggyútermelést is. Az arcom mindig nagyon szép, matt lesz utána.


Nuxe Krémes testradír
Ennek a terméknek lassan már a végén járok, és minden használatnál eszembe jut, hogy ne felejtsek el már végre írni nektek róla. Hát eljött az alkalom! Testradírt általában heti egyszer szoktam használni. Egyszerűen imádom a felfrissítő érzetet, amit kap tőle a bőröm, szinte olyan, mintha egy otthoni, mini wellnesst tartanék. Ahogy a neve is mondja, állaga nagyon krémes, viszont emellett a szemcsék viszonylag nagyok, és durvák benne. De nálam ez egyértelműen a pozitívumok közé tartozik. Ha testradírt használok, én szeretem érezni, hogy jó alaposan átmasszíroz, és eltávolít rólam minden elhalt hámsejtet, és ez a termék ennek tökéletesen megfelel. 100%-ban növényi eredetű hámlasztó összetevőket tartalmaz, ilyen a mandula és a narancsvirág szirom is. Az egyetlen icipici negatívum, hogy számomra elég öreges illata van, de ezt el tudom nézni neki, mert tényleg fantasztikus a hatása!

Schwarzkopf essence Ultime sampon
A Claudia Schiffer nevével fémjelzett sampon azonnal levett a lábamról az illatával. Őszinte leszek, nálam ez egy döntő szempont a hajápoló termékek esetében, és ez valami elképesztően finom. És persze a legjobb az egészben, hogy a hatásával is nagyon elégedett vagyok. Kifejezetten a száraz, töredezett haj ápolását célozza meg, amihez gyönykivonatot, pantenolt, finomított fehérjét és a keratint hívja segítségül. Használata során nemcsak fantasztikusan illatozik a hajam, de azonnal sokkal puhább és kellemesebb tapintású lesz. Nálam a hajmosás utáni fésülködés mindig nagy kihívás, de ennek a terméknek a használata mellett jóval könnyebben kezelhető lett a hajam.


Nektek mik az aktuális kedvenceitek? 
Próbáltátok már ezek közül valamelyik terméket?

Megjegyzés küldése