2016/06/03

Vera - a Garnier Pure lány


Emlékeztek még a videóra, amiben Király Viktort faggattam mindenféle kérdéssel az 1 perces kihívás keretében? Akkor felhívtam a figyelmeteket arra, hogy a Garnier csapata, amibe már Viktor is beletartozik, keresi a Pure lányt, aki szerepelhet majd Viktorral közösen a Garnier legújabb reklámjában. Nos, megtalálták a tökéletes lányt Vera képében, és a forgatás is lezajlott már Prágában. Ki is faggattam Verát az élményeiről!


Hol láttad a játékfelhívást?
Igazság szerint az egész a véletlen műve volt, mivel a Facebookon, amikor ki akartam lépni, valahogy lejjebb tekertem az oldalon, és megláttam a hirdetést. Először eszemben sem  volt jelentkezni rá, mivel úgy gondoltam, úgysem nyerném meg, de aztán arra a következtetésre jutottam, hogy egy próbát megér.
Milyen képpel jelentkeztél? 
A képen úgy gondoltam, hogy természetes hatást kell kelteni, ezért próbáltam minimálisra venni a sminket, és minden olyan dolgot, ami erőltetetten hatott volna. Nem mondanám, hogy könnyű volt megcsinálni, mert elvégre tökéleteset akartam, ezért ez azt hiszem a 200. kép lett.


Mit csináltál éppen, amikor megtudtad, hogy te nyerted meg a versenyt?
Az iskolában voltam, és a legjobb barátnőmmel beszélgettem, amikor csörgött a telefonom. Először nem hittem el, és kellett hozzá 10 perc mire leesett a dolog.
Mi volt az első dolgod utána?
A barátaim sikítoztak körülöttem, én meg döbbentem ültem ott, és azt se tudtam, mi legyen. Aztán eszembe jutott, hogy telefonálnom kéne a szüleimnek, mivel néhány információra szüksége volt Sasvári Tündének, a L'oreal pr menedzserének. Tőle a forgatás közben is sok segítséget kaptam.
Mi volt az első gondolatod, amikor találkoztál Viktorral?
Nagyon zavarban voltam, de nagyszerű érzés volt vele találkozni. Az első gondolatom az  volt, hogy ez tényleg ő, vagy nincs is itt, és én csak túl fáradt vagyok.

Olyan volt a forgatás, mint amilyennek elképzelted?
Volt egy kis hasonlóság a képzeletem és a valóság között, de még így is elég nagyot tévedtem. Nem gondoltam, hogy könnyű lesz, de ez egy igazán fárasztó munka, és mindenki részéről sok koncentrációt igényel. A stáb viszont nagyon rendes volt, aranyosak és segítőkészek voltak mindennel kapcsolatban. Hosszabb volt, mint amilyennek vártam, de ez természetesen nem okozott gondot. Minden részletre figyelnek, aprólékosan nézik át a felvétel minden egyes másodpercét.Volt, mikor a fények beállítása több mint negyed órát vett igénybe, ami valakinek természetes, nekem viszont újdonság volt.
Mi volt a legjobb élmény a forgatás során?
A legjobb élmény az volt, amikor Király Viktor és a stáb felköszöntött születésnapomon. Nagyon kedves gesztus volt és nagyon jól esett.Az egész forgatás egy nagy élmény volt, minden pillanatát élveztem, és soha nem felejtem el a remek tapasztalatokat, amiket ott szereztem.

Nézd meg az elkészült reklámfilmet!
Ha pedig szeretnél páros belépőt nyerni Király Viktor koncertjére, kattins IDE!


1 megjegyzés

  1. szabadosregi:)6/03/2016 7:58 du.

    Nahát!Nagyon szép lányt sikerült választania Király Viktornak!És köszi Fruzsi hogy megkérdezted tőle milyen is egy ilyen élményt átélni:)

    VálaszTörlés