2016/06/10

TESZT - My Hsin-Ni Aloe Vera arcmaszk


Már többször beszámoltam nektek a különböző arcmaszkokhoz fűződő vonzalmamhoz. Egy hosszú nap után vagy éppen a lusta vasárnap során nincs is jobb annál, mint bekuckózni, és felrakni  valamilyen különleges arcmaszkot, ami után úgy érzem magamat, mintha újjászülettem volna. Ezúttal a My Hsin-Ni Aloe Vera + E vitamin arcmaszkról lesz szó.

A márka alapmaszkjai közé tartozik ez a minden bőrtípus számára ajánlott Aloe vera + E-vitamin arcmaszk, ami elsősorban a bőr hidratálását, regenerálását célozza meg. A szövetmaszk egy nagyon aranyos mintájú csomagolásban kapott helyet. Használatához nem kell más tennünk, mint eltávolítani a védőfóliát, és már fel is helyezhetjük az arcunkra. Előre formára van vágva, így csak a megfelelő helyekre kell ráillesztenünk. Rám egy egész picikét nagy volt.


A maszk baromira át van itatva hatóanyaggal, de annyira, hogy miután feltettem, az államon túllógó részekről szó szerint csöpögött az anyag, és folyt végig a nyakamon (de legalább ez a rész is kapott egy kis extra ápolást). Használata közben nem éreztem semmilyen kellemetlenséget vagy irritációt, kellemes, nyugtató hatással volt a bőrre.

20-25 perc elteltével eltávolítottam a maszkot. Még rengeteg anyag maradt az arcomon, ezt jó alaposan belemasszíroztam a bőrömbe. Ennél a résznél kicsit meg is ijedtem, mert ilyenkor mindig órákon át ragacsos marad a bőröm, de ez kb. 1 perc alatt teljesen beszívódott, és semmilyen ragadós érzetet nem hagyott maga után. Normál/vegyes bőröm van, így az erősen hidratáló termékeknél mindig problémát jelent az is, hogy nehogy bezsírosítsa a bőrömet, de semmi ilyet nem tapasztaltam. Az arcom nagyon puha tapintású lett a használat után, és teljesen matt maradt. Én hűtőben tároltam, így nyáron napozás, napégés után is nagyon hasznos lehet a bőr nyugtatására.  Azoknak ajánlanám, akik gyors és alapos ápolásra és felfrissülésre vágynak.


Honnan? Müller
Mennyiért: 760 Ft

Ti találkoztatok már ezzel a márkával?

1 megjegyzés