2016/05/31

OTTHON - Tavaszi vérfrissítés a lakásnak


Többször is említettem már Nektek, hogy egyszerre két helyen is lakom, ugyanis a videóimat többnyire a családi fészekből veszem fel, de a legtöbb napot a barátommal töltöm kettesben egy kis lakásban. Éppen ezért nagyon aktuális dolog nálunk a lakberendezés, dekorálás, ugyanis folyamatosan keressük az új bútorokat, apró kiegészítőket, amikkel még otthonosabbá formálhatjuk a lakást, ez tavasszal valahogy még aktuálisabbá is válik.


Ezúttal a Bútoraim.hu webáruház kínálatából hoztam Nektek egy kis ízelítőt. Itt közvetlenül a gyártótól szerzik be a termékeket, így a piaci árnál olcsóbban lehet hozzájutni a kinézett darabokhoz. Ez minden esetben fel is van tüntetve az termékeknél. A mellettük szereplő áthúzott ár nem az akciókat mutatja, hanem, hogy a piacon található hasonló termékek milyen árban kaphatóak, így segítve a tájékozódást.

1. Tükrös tároló - INNEN
Ebbe a kis szekrénykébe első ránézésre beleszerettem. Olyan kis visszafogott és romantikus, és enyhén vintage hatása is van. Szuper kialakításának köszönhetően azonnal arra gondoltam, hogy milyen jól lehetne benne ékszereket, apró kiegészítőket és sminktermékeket tárolni. A felső kis rekeszes megoldás tökéletes a hozzám hasonló rendszerető, rendszerező mániásoknak. Akár a fürdőszobába vagy az ágy mellé éjjeliszekrénynek is tökéletes.



2.  Álló képkeret - INNEN
Megfogadtam, hogy ha saját lakásom lesz, akkor mindent telepakolok majd képekkel, amik valamilyen kellemes emléket ídéznek fel bennem. Ennek a képkeretnek a házikó formája még inkább a családi összetartozást és otthon fogalmát juttatja eszembe, így pont tökéletes arra, hogy a ház mindig lakója belekerüljön egy-egy kép formájában. (Szülőknek különösen jó ajándék lehet! :) )


3. Óra - INNEN
A karórákkal is mindig az van, hogy ameddig nincs, nem hiányolod, de ha egyszer is elkezded viselni, mindig a csuklódra fogsz nézni utána az idő után kutatva. Ugyan ez van a fali - vagyis jelen esetben - álló órákkal is. Szerencsére ennél a változatnál nem kell a falba fúrkálni, és innentől nem kell majd a telefonod után nyúlnod sem, amikor meg akarod nézni, hogy mennyi az idő.


4. Kosár - INNEN
Az ehhez hasonló fonott kosarakat mindig is nagyon szerettem. Én az a fajta ember vagyok, aki szeret a szekrényébe is úgy pakolni, hogy ott minden kategóriánként legyen csoportosítva, típus szerint rendszerezve, és ezt a lehető legdekoratívabb módon próbálom megtenni, így az ilyen tárolók ehhez tökéletesek. Tarthatod benne az aktuális arcápoló termékeidet, vagy akár a kedvenc édességeidet is ide teheted.


5. Színes üvegcsék - INNEN
Ezek a kis madaras dugójú, színes üvegcsék borzasztóan tetszenek. A részletes kidolgozottságuk és különleges mintájuk miatt mindig öröm tölt el, amikor látom őket. Ha pedig rájuk esik a fény, még szebbnek tűnnek. Ez csak az én személyes mániám, de tudjátok, hogy óriási Harry Potter-rajongó vagyok, és az ilyen stílusú dekor tárgyak mindig ezt a hangulatot hozzák elő belőlem.


6. Kerámia lámpás - INNEN
Szeretek mindent, ami gyertyákkal, mécsesekkel és ezek bármilyen fajta dekoratív tárolásával kapcsolatos. Ennek a kerámia lámpásnak csodaszép tört, türkiz árnyalata van, ami különösen jól tud érvényesülni a gyertyafényben. Mérete miatt pont tökéletes arra, hogy a lakás vagy akár a kertünk dísze legyen. Sötétben csodás mintát vet a falra.


7. Mintás párnák - INNEN 
Ha tehetném, minden ülő- és fekvőalkalmatosságomat telepakolnám párnákkal, hiszen annyira hívogatóbbá, otthonosabbá, na és persze kényelmesebbé varázsolják a bútorokat.


Melyik darab tetszik Nektek a legjobban? 
Ti szoktatok tavasszal egy kis lakás frissítést tartani?

A bejegyzést a Bútoraim.hu támogatta.

3 megjegyzés

  1. Ezeket egytõl egyig imádom! Imádom dekorálni a szobámat de még jobban szeretem saját magam készíteni a dekorációkat! Mikor lesz legközelebb egy jó kis DIY videó? Már nagyon látnék egyet. További kellemes napot! Puszi Nati

    VálaszTörlés
  2. Imádom nagyon szép vagy sok sikert a videózáshoz :* <3

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik az összes de nekem a tükrös tároló a kedvencem 😊

    VálaszTörlés