2015/10/18

Arctisztítás felsőfokon - Remington Reveal arctisztító készülék


Ami az arcápolásomat és arctisztításomat illeti, igyekszem a tőlem telhető legtöbbet megtenni a legmegfelelőbb termékek és eszközök kiválasztásáért. Míg a reggeli sminkem egyes lépéseit gyakran átugrom, vagy az esti fürdés helyett inkább a gyorsabb zuhanyzást választom, az arctisztítás esetében nem kötök kompromisszumot, mindig rászánom az időt arra, hogy tökéletesen eltávolítsam a sminket és szennyeződéseket a bőrömről, mert hosszútávon ezt nagyon meg fogja köszönni az arcom. Az arcápolási rutinom egyik új tagja a Remington Reveal elektromos arctisztító készülék, ami teljesen “game-changing” a szépségápolási rutinomban.

A Remington Reveal egy olyan cserélhető fejekkel rendelkező készülék, amivel sokkal hatásosabb lesz az arctisztítás, hiszen a vibráló és körkörös mozgázásának köszönhetően a pórusok legmélyéig hatolva távolítja el a szennyeződéseket és elhalt hámsejteket, miközben kellemesen masszírozza az arcot, és élénkíti a vérkeringést. 


Kapunk hozzá egy normál valamint érzékeny bőrhöz való fejet, és egy masszírozó változatot is, hogy minél több igénynek megfeleljen. Én ezek közül a normál változatot használom, ami nagyon jó érzés a bőrön, egyáltalán nem durva; kellemes, masszírozó hatása van. Az érzékeny bőrűeknek egyértelműen tökéletes megoldás az ehhez a bőrtípushoz tartozó fej, ugyanis annak a sörtéi szuper puhák, így biztosan nem okoznak bőrirritációt. Zuhany alatt is használható, ami egy újabb extra pont.

Én a készüléket  az esti arctisztítás részeként használom az Odylique kókuszos arctisztítómmal a sminkem eltávolításához. Ehhez a legintezívebb, hármas sebességi fokozatot szoktam választani. A használatot megkönnyíti a készülék beépített időszámlálója, ugyanis 20 mp után megáll 1-1 másodpercre, ezzel érzékeltetve, hogy váltsunk arcterületet. Ezt kétszer ismétli meg, tehát 20-20 mp-et kell szánnunk az arcunk 2-2 oldalára, valamint a T-zónára. Így összesen 1 percet vesz igénybe a készülék használata, mely idő alatt tökéletesen megtisztíthatjuk a bőrünket.


Én már az első használat során abszolút beleszerettem ebbe a készülékbe, ugyanis nagyon könnyű a használata. Annak különösen ajánlom, aki nem szeret sokat pepecselni az arctisztítással, mert ez a készülék szuper gyors, de közben abszolút makulátlan munkát végez. Minden alkalom után nagyon jól felfrissíti a bőrömet, megspórolja az időt, amit eddig az bőrradírozással töltöttem, mert a készülék mellett ez a lépés teljesen elhanyagolható.

Összességében abszolút érdemes beszerezni egy ilyen arctisztítót, mert csodákat tesz a bőrrel. Korábban próbáltam már olcsóbb, ebayes változatot, ami túlságosan durván bánt a bőrömmel, azok után felüdülés volt egy ilyen gyengéd, mégis intenzíven tisztító készülék. Bátran ajánlom!

A készülék beszerezhető a MyBeautyTools webáruházból is.

1 megjegyzés

  1. Szia :) !
    Pattanásokat mennyire csökkentette neked (ha voltak előtte) ? Éreztél valami változást ?

    VálaszTörlés