2015/04/09

TESZT - Palmolive tusfürdők


A Palmolive tusfürdők hosszú ideje a fürdőszobám állandó lakói. A márka tartósan elérhető ára és gyakran megújuló illatai között mindig találok ízlésemnek megfelelőt. A krémes textúrának köszönhetően nagyon kellemes élményt nyújt az esti zuhanyzás, és az illat még másnap is megmarad. A Palmolive termékek a még krémesebb élményért most testápoló tejet is tartalmaznak,  és 100%-ban természetes eredetű összetevőkkel rendelkeznek.


Az olívával és aloe verával gazdagított Ultra Moisturisation azonnal a nyarat ídézi fel bennem. Nagyon friss illata van, valamiért a strand utáni zuhanyozást és a gyors, nyári zuhikat juttatja az eszembe.

A makadámia dió kiemelt helyet foglal el a szívemben, ugyanis az illatának egyszerűen nem tudok ellenállni, így nem meglepő, hogy a Smooth Delight az új kedvencem. Ha ez nem lenne elég, emellett még szép lassan kibontakozik a kókuszvirág illata is, ami csak fokozza a hatást. 

Az Irresistible Softness az orchidea és más egzotikus virágok kombinációjával alkot egy igazán különleges és nőies illatot. Számomra egyértelműen egy nagyon friss, tavasz illat.

Ti ismeritek őket?

8 megjegyzés

  1. Az olíviásat ismerem, és használtam el sok szeretettel. (: Azt hiszem nekem kis utazó méretben volt meg.

    VálaszTörlés
  2. A zöld egy nagyon finom púder illatot is tartalmaz, én imádom!

    VálaszTörlés
  3. Szia! Én is nagyon szeretem a Palmolive tusfürdőket. Nagyon krémesek és finom az illatuk. Többet is tartok belőlük mindig készenlétben, hogy azt használhassam, amihez éppen hangulatom van :) Nekem a tejes-mézes és a makadámos a kedvencem, meg még az aromás tusfürdőikből a kék masszírozó gyöngyös! :) Én azt használom testradír helyett.

    VálaszTörlés
  4. Orchiedás van nekem és nagyon puhává teszi a bőröm és sokáig lehet érezni az illatát a bőrön. :)

    VálaszTörlés
  5. Én még nem próbáltam egyiket sem de nagyon jól hangzanak mindenképp kipróbálom őket!😀

    VálaszTörlés
  6. Amiota az eszemet tudom hasznalom a palmolive tusfurdoket ☆

    VálaszTörlés
  7. Én is az olivásat használom és 100%-ig bevált. Nekem ekcémás a bőröm egy kis folton és ott is nagyon meg állta a helyét. És egy kis plusz, hogy az illata valami isteni és még sokáig is tart. Mindenkinek bátran merem ajánlani.
    DE! A többit is kipróbáltam már és azoknak is nagyon jó az illata.
    Kitti
    :)

    VálaszTörlés