2015/04/06

TESZT - Milk Shake hajápolók - göndör hajra is


Hajápolás terén nagyon válogatós vagyok, ugyanis a legtöbb "sztár" termék göndör haj esetében teljesen más hatást nyújt, mint amire számíthatnánk. Éppen ezért, ha találok valami olyat, ami nálam is beválik, szinte kötelességemnek érzem, hogy megosszam sorstársaimmal. Így van ez a következő milk_shake termékekkel is, amit göndör hajúaknak is - de igazából mindenkinek -  bátran ajánlok.


Elsőként mindenképp a milk_shake göndör hajra kifejlesztett hajformázójáról kell szót ejtenem, mert a három termék közül egyértelműen ez a kedvencem. A hajmosás utáni hajformázásra próbáltam már rengeteg terméket - krémes, zselés, folyékony stb. Minden egyes új kísérlet után arra jutottam, hogy nincs jobb a jól bevált hajhabnál, mert semmi más nem képes kellően kordában tartani a fürtjeimet. Na ez most több év után mégis megdőlt bennem. A milk_shake curl passion designer terméke képes erre!

Megmondom őszintén, az első használatnál nem fűztem túl nagy reményeket hozzá. A textúrája elég folyós, kicsit balzsamszerű, és én az ilyen termékekkel eddig nem jártam túl nagy sikerrel. Egy pumpálásra elég kevéske mennyiséget kapunk, én a teljes hajamra kb. 4-5 pumpányit szoktam használni, és a még nedves, már kifésült hajamat fésülöm át az ujjaimmal és ezzel a termékkel.

A hatása számomra nagyon meggyőző. Először is nagyon jól egyben tartja a fürtöket, és nem csak közvetlenül hajszárítás után, hanem a hajmosás utáni második és harmadik napon is még szépek és rendezettek a fürtjeim. Amiben még jobb a hajhabnál is, az az, hogy nagyon természetes lesz a végeredmény, nem kell félnünk tőle, hogy ha kicsit is több mennyiséget használunk, "ragacsos" lesz a végeredmény. Emellett gazdag formulája folyamatosan táplálja is a hajat.

Kapható ITT.



Minden hajápolás legfontosabb része egy jól bevált hajpakolás. Én személy szerint egyértelműen az intenzíven tápláló hajpakolásokra esküszöm a balzsamok felett. A milk_shake argán mélyápoló pakolást 10-15 percig szoktam fennthagyni a hajamon egy zuhanyasapi alatt, főként a hajvégekre koncentrálva.

A termék textúrája egyáltalán nem folyós, aminek én örülök is, mert jobban szeretem a kicsit "szilárdabb" változatokat, mert így könnyebben "megülnek" a haj felszínén, és jobban ki tudják fejteni a hatásukat. Az egyetlen negatívum számomra a pakolás illata, ami engem a mészre emlékeztet (:D), de szerencsére ez nem marad érezhető a hajon.

Használatával sokkal könnyebben kezelhető a hajam, bármilyen gubanctól könnyen megszabadít. Nem kell félnem a göndör haj rémálmától sem, a száraz, töredezett hajvégektől, ami nálam gyakori probléma szokott lenni. Szuper termék!

Kapható ITT.



Az argán olaj nem hiába örvend manapság hatalmas népszerűségnek. A folyékony arany elnevezést sem véletlenül kapta, ugyanis egyszerre rendelkezik többek között regeneráló, öregedés-gátló és hidratáló hatásokkal is. A milk_shake argán olaj termékéből általában 2-3 pumpányit szoktam szétoszlatni a hajamon, a hajtöveket kihagyva. Az argános pakolással ellentétben ennek szuper kellemes illata van, amit nagyon szeretek magamon.  Annak ellenére, hogy olajról van szó, egyáltalán nem hagy zsíros hatást a hajon, hanem nagyon szép fényes lesz a végeredmény. Mindenkinek ajánlom, aki csillogó, egészséges hajkoronára vágyik.

Kapható ITT.


Próbáltatok már milk_shake terméket?

Megjegyzés küldése