2015/03/30

TESZT - AVON Indulgence rúzsok


Az év minden napján - de azért különösen tavasszal - nagyon szeretek élénk színű rúzsokat használni. Gyakorlatilag minden árnyalatban és minden mennyiségben. A hatalmas választékban viszont egyre nehezebb olyan terméket találni, ami minden szempontból beválik. Ezúttal Avon Indulgence rúzsokról lesz szó.


Az Avon Indulgence rúzsok esetében elég széles színpalettáról választhatunk, ugyanis 20 árnyalattal büszkélkedhet a márka. Élénkek, visszafogottak, sötétek, nude-ok, gyakorlatilag minden ízlésnek megfelelő, így a választás nem okozhat gondot (vagy lehet, hogy már pont a bőség zavara okoz gondot). 


A rúzs textúrája nagyon-nagyon krémes, éppen ezért enyhén fényes finisht ad az ajkaknak, de külön csillám szerencsére egyik árnyalatban sincs, legalábbis nekem az már kicsit sok lenne. Én így is jobban kedvelném a picit mattabb végeredményt, de a tápláló, hidratáló hatás miatt elnézem. :)

Minden árnyalat nagyon erősen pigmentált, a rúzs szinte siklik az ajkakon. Amire figyelni kell, hogy mindenképp már hidratált ajkakra vigyük fel. Ha picit is száraz vagy repedezett az ajkunk, ez a rúzs nagyon előhozza, és beül az apró ráncokba. Ha viszont használat előtt felviszünk egy ajakápolót, ez nem okozhat gondot.

Tartósságát közepesnek mondanám. Mivel nagy krémes, nem "épül bele" teljesen az ajkakba, így evés-ivás után könnyen elmászkál.

A színek tényleg csodások, nézzétek őket:





Az árnyalatok közül nekem egyértelműen a Spring Lilac a kedvencem. Ahogyan a neve is mondja, egy csodaszép tavaszi árnyalat. Nagyon különleges rózsaszínbe hajló lila. A Rose Bouquet és a Day Lily szinte megszólalásig hasonlít egymásra, máig nehézséget okoz számomra a megkülönböztetésük. Ránézésre inkább őszies színnek mondanám őket, de használat közben veszem mindig észre, hogy csak 2-3 árnyalattal sötétebbek a számnál, így ezeket választom, ha kicsit "teltebb" végeredményre vágyom. A Daffodil Petal gyönyörű, de nekem sajnos túlsgosan világos. Csak valamilyen szájfénnyel együtt tudom viselni.

Összességében a választék nagyon meggyőző, a pigmentáltság verhetetlen, és nagyon kellemes a formulája. Negatívumként a közepes tartósságot tudnám felhozni, és hogy könnyen beül a ráncokba, így én 5/3.5-re értékelném. :)

Teljes áron 1649 Ft (most épp akciósan 939 Ft.)

Ti próbáltátok már?

4 megjegyzés

  1. Szia Fruzsi! :) Érdeklődnék egy termékről, Color Trend ajakrúzs a neve. Tudsz valamit mondani róla, hogy mennyire tartós vagy mennyire szárítja az ajkat? Most a katalógusban 549 ft.-ba kerül. Lenne egy másik termék az AVON Tanácsadók részére Akciós szórólapban. Ultra Beauty ajakrúzs a neve. Erről is tudnál esetleg valamit írni a tartósságáról? Ez a termék 1199 ft.-ról 549 ft.-ra levan értékelve. Vagy kicsit többet fektessek bele a termékbe és próbáljam ki az Extratartós ajakrúzst? Emellé a a termék mellé oda van írva, hogy 8 órán át tartó szín. Nemtudom, hogy megmaradna-e tényleg olyan hosszú ideig. Ennek az ára is akciós 1599 ft.-ról 899 ft. Előre is köszönöm, ha megválaszolod! :) Vanda

    VálaszTörlés
  2. Szia Fruzsi. A videoidba sokszor mondod,hogy blogsale azt hol talalom?

    VálaszTörlés