2015/04/01

TESZT - Aussie 3 Minute Miracle hajpakolás


Göndör hajra elég nehéz jó hajápolási terméket találni. Szerintem nekünk van a legmakacsabb, szárazságra és szálkásodásra leginkább hajlamos frizuránk. Szívesen bevezetném azt a rendszert, hogy amelyik márka olyan terméket ígér, ami könnyen kezelhető hajat eredményez, az a bolti bevezetés előtt rajtam teszteljen, mert manapság szinte mindenhol ez a felirat virít. Szerencsére most egy valóban jól működő termékről lesz szó, ami nem más, mint az Aussie 3 perces csodatévő mélykondícionáló pakolás, ami aloe verát és jojobamag olaj kivonatot tartalmaz.

Az Aussie "3 perces csodája" már rögtön a kiszerelésében különleges, ugyanis egy vákuumos nyiláson keresztül tudjuk belőle adagolni a terméket. Nincs külön kupak vagy fedél, így nem kell félnünk, hogy nem záródik vissza teljesen, és nem kell csúszós kézzel a kupak visszacsavarásával sem szenvedni.


A pakolás állaga teljesen hajbalzsamszerű, az illata engem leginkább a tipikus gyerekrágókra emlékeztet. Édeskés, de még egyáltalán nem túl tömény, nekem kifejezetten tetszik. Viszont ez használat után sajnos nem marad benne a hajban, már szinte hajszárítás után elillan az egész.

Ugyan a neve 3 perces használatot javasol, én ahogyan minden pakolást, ezt is legalább 10-15 percig szoktam magamon hagyni egy zuhanysapi alatt. Egyrészt szerintem így sokkal jobban kifejti a hatását, másrészt, ha már hajpakolás van a fejemen, tuti megpróbálom hasznosítani az időt, ami egészen biztosan több lesz, mint 3 perc. :)


Bár a terméken lévő leírás említi a hajkiegyenesítő hatást, ettől abszolút nem kell félni, sőt, kifejezetten ajánlanám minden göndör hajú sorstársamnak, ugyanis a pakolás kifejezetten a száraz, szálkásodásra hajlamos frizurát célozza meg, ami általánosságban elég jól jellemzi a göndör hajat.

Már az első használat után is érezhetően puhábbá vált a hajam. A hajmosás utáni kifésülés - ami normál esetben egy rémálom - sokkal könnyebbé vált. Egyértelműen jóval egyszerűbben kezelhető a hajam. A hajkisimító hatást én inkább úgy értelmezném, hogy nem kell félni a szálló, rakoncátlan tincsektől, sokkal jobban és hosszantartóbban egyben maradnak a göndör tincseim.

Összességében nekem nagyon bevált a termék, bátran ajánlom kipróbálásra! :)

Ti szeretitek az Aussie termékeket?

A terméket tesztelésre kaptam az Aussie-tól.

8 megjegyzés

  1. Nekem pont hogy tönkretette a hajam pár használattal, nagyon utálom :( Lehet a vékony szálú hajra van csak ilyen hatással, de azóta is sprődebb a hajam.

    VálaszTörlés
  2. nem tudod hol lehet és mennyiért beszerezni? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Ha jól tudom 2000 Ft körül kapható a dm-ben. :)

      Törlés
  3. Lesz róla videó?

    VálaszTörlés
  4. Szia Fruzsi! Mit tudsz a BB Creamrol? Szeretnèk elkezdeni kicsit sminkelni (minimálisan). Csak sajnos nagyon èrzèkeny az arcbőrom(pattanásos), fèlek, hogy begyuadnak vagy valami. Mit javasolsz? Előre köszi a választ :)

    VálaszTörlés