2014/10/08

#generation - az új Playboy illat


Kinek mi jut eszébe a Playboy illatokról? A női változatokról nekem mindig a nagyon tömény, édes, vattacukor jellegű illatok ugranak be, a férfi változat ezzel szemben a magabiztosság és a függetlenség szavakat sugallják számomra. A Playboy új, #generation névre hallgató illatait a partyarcok inspirálták, egyfajta belső, energizáló alkalmazásként működik.

NŐI



A női illat nagyon pozitív csalódás volt számomra, mert egyáltalán nem olyan cukorkás, mint amire gondoltam. Van benne egy nagyon pici édes illat, de ha megszagolom, ez nem szembeötlő. Először számomra egy gyümölcsös, friss illatot ad, majd utólag bontakozik ki egy enyhe édeskés árnyalat, így összességében nagyon különleges végeredményt ad. Tartóssága közepes.

Minden illat másnak hat a viselőjétől függően, de ez eddig számomra észrevehetetlen volt. Amikor legutóbb nálam járt egy barátnőm,  ráfújtam a parfümöt a kezére, hogy ezt neki is ki kell próbálni, mert hasonló az ízlésünk illatok terén. Viszont teljesen meglepő volt, hogy rajta jóval édeskésebb volt a végeredmény, így szerintem érdemes Nektek is kipróbálnotok, hogy rajtatok hogyan hat.

A Playboy valahogy nem tud hibázni a reklámok terén. A sokáig TV-ben futó limuzinos reklám után, most ez is kedvencem lett:


Ember legyen a talpán, aki szépen le tudja írni az illatokat. Soha nem fogom megérteni, hogy hogy  képes bárki erre, így inkább bemásolnám, hogy milyen illatjegyeket tartalmaz:


,,A Playboy #generation női illata istenien zamatos cseresznye köré épül. Mandarin, rózsabors és cseresznye pezsdítő keverékét ölelik körbe a szívillat virágos-gyümölcsös jegyei, jázmin, ibolya és málna, majd mindez gyengéden olvad az alapjegy krémes érzékiségébe, fás akkordok, bársonyos pézsma bukkannak fel az illat lecsengésében. Játékos és érzéki, a vidámságot, örömet kereső lányok tökéletes választása."

Az illat elérhető EdT-ben, dezodorban, tusfürdőben és parfüm dezodorban egyaránt.


FÉRFI




Férfi illatokról - vagyis összességében olyanokról, aminek nem mi vagyunk a viselői - mindig nehezebb nyilatkozni. Ez az illat viszont abszolút hozta az elvárásomat, a magabiztos férfit jutattja az eszembe. A barátom megkülönböztet "rohangálós" és "megjelenős" illatokat, ezt ő a rohangálós kategóriába sorolta.


,,Ez a lehengerlő illat ananász édes-keserűségéből, bergamott lágy citrusságából és fűszeres fahéj édességéből kevert koktéllal indít, majd előtörnek a szívillat csábító jegyei, tonkabab és bársonyos, fás alkotók. Az alapillatban szarvasbőr és cédrus jegyek teszik tökéletessé a férfias kompozíciót, igazi illatélményt nyújtva."

Elérhető EdT, after shave, dezodor és tusfürdő formájában.


Ti próbáltátok már valamelyik illatot?

A terméket tesztelésre kaptam, de ez semmilyen formában nem befolyásolta a véleményemet.

Megjegyzés küldése