2014/10/09

TESZT - Vichy Aqualia Thermal hidratáló szérum


Az arcbőr ápolása nálam mindig is központi helyet foglalt el. Hiába tudunk szépen sminkelni, ha nem szép a vászon, felesleges az egész. Több mint egy hónapja használom ezt a Vichy Aqualia Thermal hidratáló szérumot a napi rutinom részeként, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Ezzel a termékcsaláddal a Vichy - szlogenük szerint - új korszakot nyitott az érzékeny bőr hidratálásában, és én egyetértek vele.


Még nyár elején kaptam ezt a terméket tesztelésre. Azonnal beleszerettem az illatába és textúrájába. Reggelente kezdtem el használni, viszont úgy nem igazán vált be. Nekem alapvetően zsíros/kombinált bőröm van, és ha a nap elején nem használok kifejezetten ilyen terméket, azonnal átfényesedik az arcom. Mivel ez a készítmény nem ebben hatásos, pár használat után a fiókom mélyére került, aztán ősszel újra elkezdtem használni.

Ezúttal esténként, a megtisztított bőrre vittem fel, és azóta minden egyes használat óta még jobban meggyőzött. A szérumnak hihetetlenül könnyű, folyékony textúrája van, ami mellé fenségesen friss illatt párosul, tényleg érdemes megszaglászni. Ennek köszönhetően könnyen eloszlik a bőrön, és nagyon könnyen be is szívódik.

Ami igazán különlegessé teszi, a 10%-os termálvíz tartalom, valamint hogy gondoskodik arról, hogy egyenletes legyen a víz eloszlása az arcbőrön, ami egy forradalmi újdonság.


Ez a bőrbarát összetevőjű szérum alapvetően nappali termék, de én éjszakára használom. Alkalmazásával a bőröm azonnal felfrissül és tökéletesen hidratálttá válik. Az esti arctisztítók használata után sokszor húzódik a bőröm, így nagyon jó érzés, hogy a szérum használatával azonnal gazdagon táplálttá és puhává válik a bőröm.

Zsíros bőrűként mindig nagyon nehéz dolgom van a hidratáló termékek kiválasztásánál, mert ami kicsit is jobban hidratál, az nagyon zsíros érzetet hagy az arcomon, viszont ez kifejezetten egy friss és üde végeredményt kölcsönöz a bőrnek.

- Parabén-mentes
- Hipoallergén
- Érzékeny bőrre is alkalmas
- Vichy termálvizet tartalmaz
- Bőrgyógyászatilag tesztelt

Kapható a Vichy partner gyógyszertárakban.
Ajánlott fogyasztói ára: 6999 Ft

Próbáltátok már?

2 megjegyzés

  1. Nekem egy kicsit drága, de ha egyszer véletlenül találnék egyet az utcán, feltétlenül jön haza velem! :D

    VálaszTörlés
  2. Több helyen olvastam már jókat róla, és igazán szimpatikusnak tűnik, viszont én is sokallom az árát, szóval egyenlőre biztos nem lesz az enyém :D

    VálaszTörlés