2014/09/10

TESZT - Born Pretty Store pirosító és ecset


A Sleek Rose gold, barackos/korallos, arany csillámos pirosító után teljesen beleszerettem a hasonló árnyalatú termékekbe. Soha nem gondoltam, hogy jól állna nekem, és miután megvettem, sokáig csak állt a fiókomban, aztán egyik napról a másikra legjobb barátok lettünk. A szerelem azóta is tart, és a vadászat is elindult hasonló termékek után, így esett a választásom erre a Born Pretty Store pirosítóra.



Először is nem mehetünk el szó nélkül amelett, hogy mennyire jól néz már ki ez a termék és a doboza is. A műanyag tégely szerintem teljesen korrekt minőségű, olyan, amilyet egy ilyen árért várnánk, jól záródik. A pirosító alatt rejlik még egy tükör, és egy kicsi ecset is, bár nem hiszem, hogy bármikor is használnám, de azért cuki. :)


Ami igazán megfogott ebben a termékben, az a szín különlegessége. Sok különböző árnyalattal találkozhatunk benne: rózsaszín, arany, barack, stb, és ezeknek a kombinációjából jön létre egy igen különleges végeredmény. A pirosító meglehetősen csillámos, így aki a mattabb változatokat kedveli, annak biztosan nem fog tetszeni, mert ez bizony már-már highlighter-szerűen fénylik, de én szeretem.




Nagyon erősen pigmentált, figyelni kell, hogy egyszerre csak kis mennyiséget vegyünk fel az ecsettel, és óvatosan oszlassuk el a bőrön. Inkább építgessük kicsit, úgy sokkal természetesebb lesz a végeredmény. Használat közben enyhén porzik, de ez inkább a pirosító peremén vehető észre, attól nem kell félnünk, hogy mindenhol csillámos lesz az arcunk. Tartóssága meglepően jó, még a nap végén is jól látszódott az arcomon.

Összességében meg vagyok vele elégedve. Csini külső, csini belső. 5/4

Megrendelhető INNEN, ára: 8.76$   - 10% kedvezmény: ZGL91





A pirosítóval együtt rendeltem még egy ferde ecsetet is. Nagyon szeretem az ilyen kialakítású ecseteket használni kontúrozásra, esetenként pirosításra. A képek a BPS oldalán nem igazán voltak túl meggyőzőek, így nem is vártam sokat ettől a terméktől, de felülmúlta az elvárásaimat. 

Az ecsetnek nagyon puha és dús sörtéi vannak, kifejezetten jó érzés használni, még egy műanyag tok is járt hozzá. Eredetileg az volt a terv, hogy majd ezzel a pirosítóval is használom, de ehhez inkább a nagyobb, pufi, pirosító ecsetek sokkal jobban beváltak, mivel az intenzív pigmentáltsága miatt ezzel túl erős volt a végeredmény, de kontúrozáshoz tökéletes.

Megrendelhető INNEN, ára: 5.48$      10% kedvezmény: ZGL91




2 megjegyzés