2014/09/11

TESZT - S-he Stylezone Quick Eye Styler tusfilc


Remélem nem unjátok még, hogy mostanában elég sok szemre való termékről írok, de a mai is egy ilyen nap lesz. Mint tudjátok, a tusfilcek a kedvenc sminktermékeim közé tartoznak, így ma két színes s-he stylezone darabról lesz szó. Azért is tartom fontosnak ma ezt a tesztet, mert ez a két termék már szerepelt egy hónap kedvencei videómban, de azóta gyökeresen megváltozott róluk a véleményem.


s-he stylezone quick eye styler - violet

s-he stylezone quick eye styler - patrol

A két árnyalat, amivel most közelebbről megismerkedhettek, a lila Violet és a türkiz Patrol névre hallgató tusfilcek. Mivel szinte mindig fekete tust használok, ezért egy jó alternatívának tűntek ezek a színes változatok, mert hát mégis csak adnak egy kis különlegességet, de nem a megszokott módon.

A tusnak egészen vékony tűhegye van, aminek köszönhetően nagyon könnyedén tudunk precíz tusvonalat hozni, így abszolút felhasználó-barát termékről van szó ebből a szempontból. De aztán több nehézséggel is találkozhatunk...


Ha a drogériában húztok pár vonalat a kezetekre, hogy ellenőrizzétek a színt és az intenzitást, azt gondolhatjátok, hogy milyen szuper termékek is ezek. Igen ám, viszont a szemhéjon ez teljesen más lesz. Egyrészt nem is értem, hogy ez hogy lehet, még egy terméknél sem találkoztam ilyennel, de a szemhéjon jóval halványabb lesz a végeredmény. A tartósság pedig szintén nagyon trükkös. A kézfejre húzott vonalat még kétfázisú vízálló sminklemosóval sem bírtam eltüntetni több percig tartó sikálás után sem, viszont a szemhéjon néhány óra elteltével megkopik. De nem szabadulunk tőle ennyire könnyen. Mert bár a tusvonal kopott és elmaszatolódott lesz, csinálhatsz bármit, egy vékony, halvány csík ott fog maradni a szemhéjadon, több napon át.

Nem is értem, hogy az első néhány használatnál miért tetszettek nekem ezek a termékek annyira, pedig komolyan egy nyári must-have-nek tartottam őket, de ez így inkább don't-have...  A két szín közül a türkiz nagyon tetszik, nem túl feltűnő, de mégis kicsit extra. Ezt még hordanám is, de nem éri meg, hogy napokig ott maradjon a szemhéjamon. A lila intenzitásáról pedig ne is beszéljünk, mintha egy fél éve beszáradt terméket próbálnék újra használatba venni. Csalódás...

Ennek a terméknek az egyetlen jó tulajdonsága maga a kialakítás, kár, hogy a beltartalom nem igazodik ehhez a minőséghez. 5/2Ti próbáltátok már ezt a terméket?

5 megjegyzés

 1. de kár, hogy rossz, pedig milyen szép ez a türkiz!
  köszi a tesztet, ha meglátom a boltban nagy eséllyel megvettem volna, de így már nem fogom! :S
  kicsit a lovely szemhéjtusokkal is befürödtem... mindenhol azt láttam, mennyire király, közben iszonyat nehéz használni :/

  VálaszTörlés
 2. Most őszre nagy színes tus vadászatban vagyok, de tényleg nehéz jó minőségű, tartós darabokat találni. Kár, hogy nem váltak be, nagyon jól mutatnak a fényképeken használat közben.

  VálaszTörlés
 3. Körülbelül 5 éve vettem meg ugyan ezt a két színt és a fekete testvérüket is. Akkor még semmi bajuk nem volt ugyan olyan erősek voltak mint kézen lehet azóta változott a formula. A feketét még idén is használtam nem rég fogyott el . Annyi volt a hibája hogy az ecset vége már nagyon laza volt így nem vett fel annyi festék.
  Sajnálom ha tényleg így elrontották őket :/

  VálaszTörlés
 4. Szép :) csak nekem nem eléggé intenzív a színe :/ rájöttem,hogy a színes tusok csak akkor jók, ha filcesek ,mert a folyékony tusok hamar leperegnek :(
  http://misssziszi.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 5. Kár értük, pedig remek színek :(.

  VálaszTörlés