2014/03/08

Oriflame mustra - 04


Az Oriflame 04-es katalógusa március 4-től március 24-ig érvényes, a lapozható katalógust ITT nézhetitek meg.



Extra fényes gyümölcsízű ajakfény - 999 Ft
Én tavasszal és nyáron sokkal többet használok szájfényt, így, hogy megjött a melegebb idő is, itt az ideje a "készlet frissítésnek". Ezeknek az ajakfényeknek nem csak szuper színük van, de gyümölcsízűek is, ami igen is sokat számít! :D 



Korrektorkészlet - 999 Ft
Egy termékben minden szükséges korrektor árnyalat. Zöld - a pattanások eltüntetésére, sárga - a szem alatti sötét karikák elfedésére és egy test színű, az általános bőrhibák korrigálására.


Giordani Gold Calligraphy szemhéjtus - 1299 Ft
Egy újdonság, amire leginkább kíváncsi vagyok. Mivel valamilyen rejtélyes okból a folyékony szemhéjtusomat elnyelte a föld, mindenképp be fogok szerezni ebből a filces kiszerelésű tusból. Első ránézésre nagyon megnyerő az ecset része, mert akár nagyon vékony, akár kicsit erőteljesebb tusvonalat is lehet vele húzni. Giordani Gold termékhez képest pedig az ára is nagyon jó!



Very Me Just BB krém - 799 Ft
Bár az utóbbi időben már CC krémekkel vagyunk elárasztva, sőt, lassan, de biztosan érkezik a DD krém dömping is, az Oriflame még mindig a B betűnél tart. A 4. katalógustól kapható a Very Me BB krém is, ami a leírtak alapján egy enyhe fedést és hidratálást biztosító, hétköznapokra megfelelő termék lesz.


Silk Beauty szett - 1299 Ft
Szinte minden katalógusban van egy 1300 Ft-os akciós szett, ami szerintem egy olyan akció, amit érdemes kihasználni. Ezúttal a nagyon fini illatú, és jól tápláló Silk Beauty termék kaphatóak kedvezményesen. A szett tartalma egy tusfürdő, egy kézkrém és egy deo.


Velvet matt szemhéjárnyaló - 999 Ft
Szintén egy újdonság, amire nagyon kíváncsi vagyok. Bár alapjáraton nem igazán szeretem az ilyen applikátoros kiszerelésű krémes szemfestékeket, ez a matt kiszerelés, és különösen a Nude Mad árnyalat nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Esetleg próbálta valaki a fényes változatot?


5 megjegyzés

  1. Pont most nézegettem a katalógust, a matt szemhéjárnyalóra kíváncsi lennék én is :)

    VálaszTörlés
  2. Én is nagyon nézegettem ezeket a krémes szemfestékeket. :) A Matte Taupe mintha csak a Maybelline Permanent Taupe-je lenne. A Nude Mad-el én is bepróbálkoznék, csak az ilyenek nem igazán szoktak nekem beválni önmagukban, szemhéjalapozónak kinevezett krémes szemfestékem meg már, mint égen a csillag. Egyenlőre inkább lesem a teszteket. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon nem vagyok szájfényes, de ezek olyan csábítóak...

    Szeretnélek meghívni erre a játékra-kihívásra, érdekelnének a válaszaid, de nem fogok megsértődni, ha nem töltöd ki :) http://biablogol.blogspot.hu/2014/03/ismerjuk-meg-egymast.html

    VálaszTörlés
  4. Oriflame termékeket hol lehet kapni? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az Oriflame ugyanúgy működik mint az Avon, tehát kell egy szépségtanácsadó, akin keresztül lehet rendelni. :)

      Törlés