2014/02/26

Closet Confidential TAG



A Bikira blogon láttam ezt a szuper TAG-et, ami magyarosítva a Bizalmasan a szekrényünkről címet viseli. Mivel minden formában imádom a TAG-eket, úgy gondoltam én is megválaszolom a kérdéseket, és beavatlak titeket a szekrényem rejtelmeibe! :D

1. Melyik a legrégebbi darab a szekrényedben?
Szégyen, nem szégyen, de ezek a kényelmes pizsama nadrágok még Anyukám lánykorából maradtak rám. Én egyszerűen imádom az ilyen darabokat, és amíg rongyosra nem hordtam őket, biztos nem fogok megválni tőlük. Egyébként ezeket is leszámítva nagyon sok régi darabom van, hajlamos vagyok felhalmozni a ruhákat... 
Azt hiszem ezt a kérdést én nyertem.  :D



2. Melyik a legújabb darab a szekrényedben?
Négy is van. Múlt héten érkezett meg a SheInside rendelésem, aminek borzasztóan örülök. Egyszerű szabású fekete blézert már nagyon régen szerettem volna. Annak ellenére, hogy alapdarab, nekem eddig mégsem volt. Szintén a klasszikusoknál maradva, beszereztem egy egyszerű szabású, hétköznap is hordható fehér inget. A bordó chiffon blúz szerelem volt első látásra, egy egyszerű, de nagyszerű darab. A bőrbetétes nadrág már kicsit merészebb választás volt, de nagyon megérte, mert borzasztóan tetszik. Holnap láthattok is majd egy szettet ezekkel az új darabokkal, és várom a véleményeket, hogy kinek, hogy tetszik. :)





3. Melyik a legdrágább darab a kollekciódban?
Egyértelműen ez a csíkos Michael Kors táska, ami nemcsak a legdrágább, de valószínűleg a legnagyobb kedvencem is. Én egyébként ódzkodok sok pénzt kiadni egy darabra, nincs is túl sok márkás holmim. Viszont ezért a táskáért már nagyon régóta áhítoztam, és idén karácsonykor meglepett vele a barátom, szóval mondanom sem kell, tökéletes ajándék volt!



4. Mi a legolcsóbb és leghordhatóbb darab a szekrényedben, amit a legtöbbet hordasz?
Egyértelműen ezek az egyszínű, ujjatlan topok. Lassan a szívárvány minden színéből lesz egy, ez csak egy része a "kollekciómnak". Gyakorlatilag bármihez fel lehet őket venni: otthonra, sportoláshoz, rétegezéshez, egy chiffon blúz alá stb. Ezek aztán tényleg ki vannak használva.



5. Melyik darab számít a legjobb vételnek?
Ezt a csodaszép piros csizmát potom 995 Ft-ért vettem az Invázióban. Nagyon  magas a sarka, és nem is túl kényelmes, de úgy voltam vele, hogy ha összesen kétszer lesz rajtam, vagy egyszer sem, és csak otthon nézegetem, már akkor megérte megvenni. Egyébként a következő héten már 500 Ft-ért kínálták.



6. Melyik darab számít a legnagyobb pénzkidobásnak?
Mint ahogy már említettem, általában nem szoktam nagy összegeket költeni egy-egy darabra, így igazán nagy pénzkidobásról sem tudok beszámolni. Ezt a bojtos sapkát viszont egyszer sem viseltem. Anyukám kicsit erőszakos rábeszélésének eredményeképp került a szekrényembe. Nekem egyszerűen képtelenség sapkát vásárolni, esküszöm bármilyet próbáltam, eddig mindenben úgy éreztem magamat, mint egy gyagyás... :D Na de ha jövő télen valami iszonyatos hóviharba keverednék, lesz mit felvennem!



7. Melyik a legviccesebb ruhadarabod?
Hát, relatív, hogy kinek mi a vicces, de amikor megláttam ezt a pólót, azonnal magamra ismertem a rajta lévő figurában, és előszeretettel szoktam hangoztatni, hogy rólam mintázták. :D De ez csak egy otthoni, játszós póló. :)



Bónusz kérdés: Mutasd meg a jelenlegi három legnagyobb kedvencedet!
Ez a világosbarna blézer számomra egy igazi tökéletes darab. Bár a képen nem látszik, nagyon szépen karcsúsított, így kifejezetten egy nőies darab, és az oldalán lévő bőrbetétek viszont igazán különlegessé teszik.
A kígyóbőrmintás kistáskában nincs olyan dolog, amit ne szeretnék. A formája, az anyaga, a mintázata... Egyszerűen mindent szeretek rajta!
A sötétkék jegging a leggyakrabban hordott kérdésnél is szerepelhetett volna, mert szinte le sem lehet robbanatni rólam. Borzasztó kényelmes, és a mérete olyan, mintha rámöntötték volna!






Ti hogyan válaszolnátok ezekre a kérdésekre?


5 megjegyzés

  1. A sapka kérdéssel én is ugyanígy állok. Egyszerűen utálok magamon mindent, ami sapka. Anyukám mindig rábeszél valamire, "mert valamit hordani kell a -10 fokban ". Mikor reggel kinézek a hőmérőre és látom, hogy milyen hideg van, rögtön bevillan a kép, hogy úram isten, nekem sapkát kell húznom. Rémálom :D

    VálaszTörlés
  2. Megértem miért imádod ezt a MK táskát!

    VálaszTörlés
  3. Na én nem szeretek semmilyen állat mintát, de ez a táska nekem is nagyon tetszik :) A pántos toppokat hol vetted? :)

    VálaszTörlés
  4. A világos barna blézered csodaszép!:)

    Köszönöm, hogy részt vettél a Gardrób Mustrán!:)
    Az eredeti bloggerina szekrénybe kukkantós bejegyzés innen indult:
    http://csirkenok.blogspot.hu/2014/02/valami-uj-valami-regi-es-egy-kis-kek.html

    Üdv,
    Csirkenők a Nőkért

    VálaszTörlés