2014/01/16

TESZT - Catrice All matt plus alapozó és púder

Catrice All Matt plus alapozó

Végre, végre, végre! Megtaláltam azokat a termékeket, amik kompatibilisek az én kicsit zsíros bőrömmel is. A Catrice all matt plus alapozót és púdert még tavaly kaptam a Primőr bloggertalin, de csak nemrég kezdtem őket napi rendszerességel használni. Akkor kicsit világosnak tartottam mindkét árnyalatot, de úgy látszik, hogy most kifakultam, mert a Nude beige árnyalat tökéletesen passzol a bőrömhöz.


Az alapozó 30 ml-s és pumpás kiszerelésű. Én a pumpás megoldást mindig jobban preferálom bármi másnál, mert nem kell belenyúlni a termékbe, és könnyen megkaphatjuk a megfelelő mennyiséget. A külseje matt üvegből készült, ami nekem nagyon tetszik, mert ettől nagyon elegáns a megjelenése.
Ezzel szemben a púder egy teljesen egyszerű műanyag, 10 grammos kiszerelésben kapható.

 

Az alapozó nagyon könnyed textúrájú, ennek ellenére számomra tökéletes a fedése. Nagyon finom, kellemes illata van, számomra a Nivea krémekre emlékeztet.  Könnyen szét lehet oszlatni az arcon, és egyáltalán nem lesz maszkos hatású, nagyon szép természetes lesz a végeredmény.
Mivel olajmentes, a mattító hatása is nagyon jól érezhető. Nekem főként a homlokom és az arcom két oldala zsírosodik, míg az orrom valamikor annyira száraz, hogy hámlik róla a bőr, ennek ellenére ezt a területet sem szárította ki, sőt, amikor viselem puha és hidratált érzésű lesz tőle az arcom.

Az első pár alkalommal a Max Factor Creme puff púderrel használtam, ami nekem régóta nagy kedvenc, aztán eszembe jutott, hogy ehhez púderem is van, így váltottam az All matt plus púderre. És milyen jól tettem! Ha a két terméket együtt használom, a matt hatás sokkal tovább tart. Akár reggeltől estig szép és matt marad a bőröm, ami szerintem lenyűgöző teljesítmény. Ha most választanom kell, sokkal inkább nyúlok a Catrice púder után mint a Max Factorhoz, mert ezzel a termékkel sokkal hosszantartóbb, és ami a legfontosabb természetesebb lesz a végeredmény.

Számomra mindkét Catrice All matt plus termék nagyon meggyőző, 5/5 !

Ti próbáltátok már őket? Mi a véleményetek?

Catrice All Matt plus púder


11 megjegyzés

  1. Meggyőző a teszted! :)

    Jól átjön a képeken, hogy nem az a "látszik hogy rajtad van" alapozó, hanem inkább a természetes felé hajlik, és ez nagyon tetszik. Régóta szemezek vele, de aztán a Krémmániás vélemények némelyike elbizonytalanított, úgyhogy ilyen most megvegyem vagy sem? állapotban vagyok vele. Igazából az arcomon nincsenek bőrhibák, leginkább csak a pórusaim eltüntetésére és az arcom egységesítésére kellene, de úgy voltam vele egészen eddig, hogy arra tökéletesen megfelel a BB krémem is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most lecsekkoltam, Krémmániám mindkét termék 5/4.5, szerintem az is elég meggyőző, de remélem az én tesztem is. Nekem must have lett! :)

      Törlés
  2. Meggyőző teszt lett! Jók a képek! :)
    A szempilláid olyan szépek :) ez még mindig a Clump defy?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, ez most a Catrice Better than false lash effect volt! :P
      Itt olvashatsz róla tesztet:
      http://breakfastatfruh.blogspot.hu/2013/11/teszt-catrice-spiralok-glamour-doll-es.html

      Törlés
    2. Köszönöm szépen a linket :) Nagyon szép pillákat varázsol :)

      Törlés
  3. Sajnos nekem a képet nem jeleníti meg, de már sok jót olvastam erről az alapozóról és púderről, habár én az utóbbi időben nem használok alapozót, csak BB-t. :)

    VálaszTörlés
  4. Az előző verzióját megvettem, mikor kivonták a forgalomból és akciós volt. Azóta el is használtam, nagyon szerettem. :) Mivel most BB-t, ill. CC-t használok, nem vásároltam még új alapozót, de azt hiszem, újra ezt választom! :) Köszi a tippet a púderhez, nekem is nagyon fontos az egész napos matt hatás.

    VálaszTörlés
  5. nem értem, ha ennyire problémás a bőröd, miért drogériás alapozókkal próbálkozol? olvastam, hogy használsz la roche posay termékeket, van ám alapozójuk is! sokkal jobbat tennél magadnak

    VálaszTörlés
  6. Nagy kedvenc ez az alapozó,mindent tud amit kell,5*!:)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép, természetes a hatása. Nagyon szép vagy, mint mindig. :)

    VálaszTörlés
  8. Szia! Hamarosan jönnek a Glamour napok, és nagyon gondolkozom benne. De nem tudom eldönteni, jó lenne-e az árnyalat, ez mennyire sárgás? Az én bőröm inkább hideg tónusú, de nem durván, szerinted bepróbálkozhatok?

    VálaszTörlés