2014/01/15

NOTD - Feather


A legutóbbi rózsás körömmatricán felbuzdulva, több körömmatricát is rendeltem Born Pretty Store-ról, mert számomra az lett az abszolút kedvenc manim. Mivel ez a tollas is nagyon megtetszett, azonnal le is csaptam rá.


A rózsásnál azt tapasztaltam, hogy nagyon egyszerű az applikáció. Gyakorlatilag úgy kell feltenni, mint a "rágós tetkókat". Fóliát lehúzod, bevizezed, ráragasztod is kész is. Ez a matrica is ugyanezen az elven működik, most mégsem volt olyan könnyű dolgom mint legutóbb. Volt olyan minta, amit nem bírtam lehúzni a fóliáról, akárhony próbáltam. Illetve a minta miatt itt sokkal jobban kell figyelni.
Amikor nagyjából kész voltam a felhelyezéssel, megvártam míg megszárad a matrica és utána átfestettem fedőlakkal. Na viszont ekkor ért egy kis meglepetés, ugyanis a fedőlakk szétmosta a mintát, ez látszik is a képeken.
Nem értem mi lehetett a gond. Ti tapasztaltatok már ilyet? A rózsás matricánál is ezt használtam, és ott nem volt ilyen. Nagyon fáj érte a szívem, mert egyrészt azért volt vele munka, másrészt meg így elvesztette a szépségét.
Alapnak az NYC Love never dies árnyalatát használtam, majd végül a Catrice Quick Dry & High Shine fedőlakkot vittem fel.

A körömmatrica megvásárolható ITT 1.43 $-ért különböző mintátkban. Egy szettben 20 db matrica van.

2 megjegyzés

  1. De vicces! :) Ugyanilyen matricát rendeltem én is! De még nem próbáltam ki. Nekem az a tapasztalatom a matricákkal, hogy kicsit tovább kell várni velük, mint gondolná az ember, hogy az is szépen megszilárduljon a körmön. Csak ezután jöhet a fedőlakk. Ha nehezen válik el a minta a papírtól, én szemöldökcsipeszt, vagy a körömreszelő hegyét hívom segítségül.

    VálaszTörlés
  2. Ugyanez volt meg nekem is, decemberben viseltem, nagyon szerettem és majdnem egy hétig fent volt. Korábban volt ilyen, hogy elmosódott kicsit a minta, úgy vettem észre nem szabad a fedőlakkos ecsetet kétszer áthúzni ugyanott, inkább egyszer, vastagabb rétegben, épphogy hozzáérve. Nekem eddig mindig könnyen lejött a papírról, legalább 20 mp-ig vízben hagyom, azalatt jól átázik.

    VálaszTörlés