2013/12/27

TESZT - Astor Big & Beautiful BFly szempillaspirál

Image Hosted by ImageShack.us
Astor Big & Beautiful BFly Butterfly Look szempillaspirál

Már idejét sem tudom, hogy mikor volt utoljára teszt a blogon, úgyhogy most el is kezdem behozni ezt a lamaradást. Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én szeretem, ha van minden alkalomra egy  megfelelő szempillaspirálom. Lehet, hogy furán hangzik, de igenis sok különbség van szempillaspirál és szempillspirál között. Míg az egyik göndörít, a másik dúsít, de van olyan is, ami egyszerre teszi mindkettőt - vagy rossz esetben egyiket sem. A mai poszt főszereplője az Astor Big & Beautiful BFly Butterfly Look szempillaspirál lesz.


A szempillaspirál alakja és megjelenése megegyezik a megszokott Astor Big & Beautiful spirálok külsejével, viszont ennek egy kellemes metálos rózsaszín árnyalata van.
Amint kíhúzzuk a kefét, nyilvánvalóvá válik, hogy miért is viseli a pillangó nevet, ugyanis a kefe egészen különleges formájú, egy pillangó szárnyára hasonlít. 

Image Hosted by ImageShack.us
Astor Big & Beautiful BFly Butterfly Look szempillaspirál

A kefe miatt először kicsit kétkedő voltam, hiszen a szempillánk teljesen más ívű, így nem igazán értettem, hogy hogyan is könnyítené ez meg a használatot. Az első néhány használatnál ez valóban okozott egy kis nehézséget, de csak rá kell jönni, hogy milyen irányban kell tartani a kefét, és akkor tényleg 1-2 mozdulattal az egész felső szempillasort szépen át tudjuk vele fésülni.
Viszont már nem ilyen egyszerű a helyzet az alsó szempillasornál és a szemzug széleinél. A kefe méretéből adodóan elég nehéz precízen dolgozni vele. Én az alsó szempilláimnál nem is szeretem ezt a spirált használni, mivel túl nagy, így szinte mindig összekenem vele a bőrömet is, bármilyen óvatosan is próbálkozok.

Összességében én szeretem ezt a spirált, mert látványosan meghosszabbítja szempillákat, és szép ívet is ad nekik, ezen kívül egész sokáig is tart. Viszont nem kifejezetten azoknak van kitalálva, akik a nagy rohanásban csak pár másodperc alatt akarják feldobni a spirált, mert ehhez bizony több idő kell, és precízen kell vele dolgozni. Ettől függetlenül én gyakran használom ezt a spirált, viszont ilyenkor is az alsó szempilláimnál más termékért nyúlok. 
5/3.5

Ti próbáltátok már?

Image Hosted by ImageShack.us

3 megjegyzés

  1. Nagyon szép a végeredmény! :) Nekem jelenleg legalább 5 spirálom van, így nem igazán szeretnék újat hozzájuk.. :)

    VálaszTörlés
  2. Tényleg elég érdekesen néz ki ez a pillangó alakú kefe, de úgy látszik jól használható, mert az eredmény szép lett :)

    VálaszTörlés
  3. Nem rossz, de ezt szerintem egy Essence vagy Catrice spirál is tudja. :) Nagyon szép színe van a szemednek. :)

    VálaszTörlés