2013/12/28

NOTD - Perfect Combination


Biztosan volt már veletek olyan, hogy úgy vettetek meg egy lakkot, hogy még nem tudtátok, hogy pontosan melyikkel, de éreztétek, hogy van a birtokotokban egy olyan körömlakk, amivel tökéletesen ki fogják egészíteni egymást. Pont így volt ez velem és az essence colour & go Time for romance nevű árnyalatával.

Első látásra beleszeretem az árnyalatba és a csodaszép csillámokba, éppen ezért elég különös, hogy annak ellenére, hogy már hónapok óta megvan ez a lakk, még csak most használom először.
De nem bánom, hogy ennyit vártam vele, mert megtaláltam a számomra abszolút tökéletes kombinációt. Ez az essence lakk egyszerűen tökéletesen mutat a Max Factor Ruby fruit árnyalatával. Még soha nem tetszett két körömlakk együtt ennyire. Gyakorlatilag le sem tudom venni a szemem a körmeimről. Egyszerűen tökéletes ez a páros. Nem túl hivalkodó, de mégis azonnal megragadja a figyelmet. Számomra legjobb kombó ebben a szezonban!Image Hosted by ImageShack.us
essence color & go - 112 time for romance
Max Factor Nailfinity - 900 Ruby fruit

6 megjegyzés

 1. nagyon szép :)
  beusmink.blogspot.hu

  VálaszTörlés
 2. Tökéletes kombináció, nagyon-nagyon tetszik ^^

  VálaszTörlés
 3. Ez a lakk nálam is régóta kívánságlistás én is egy bordó lakkhoz szeretném majd viselni. :)

  VálaszTörlés
 4. Tényleg csodásak együtt! *.*

  VálaszTörlés
 5. Eddig nem nagyon fogott meg ez a csillámos topper, de ezzel az alappal mesés! :)

  VálaszTörlés
 6. Csodaszépek így együtt! Nálam egyébként az essence lakkok magunkban általában nem olyan nyerők, de van 1-2, amit hihetetlenül jól lehet kombinálni. Ez a kombináció mennyire tartós?

  VálaszTörlés