2013/12/31

OOTD - So cozy

Emlékeztek még, hogy amikor a legutóbbi haul videómban ezt a kötött pulcsit mutattam, milyen csalódott voltam, hogy nagy rám? Akkor úgy gondoltam, hogy nem fogom hordani, de elég volt egyszer felvennem, és teljesen megváltozott a véleményem. Annyira meleg és kényelmes darab, nagyon jó viselni, olyan mintha a pulcsi ölelgetne. :) Nagyon szeretem az alján lévő cipzáros részleteket, csak azt sajnálom, hogy az oldalsó kötésminta nem látszik kellően.

Az utóbbi időben nagyon tetszenek ezek a "tote" típusú, oldalt kiszélesedő táskák. Amikor megláttam ezt a darabot kevesebb mint 15 $-ért, nem is nagyon hezitáltam, főleg mivel kígyómintás, ami nálam mindig nyerő. A cipzárokat fel lehet húzni az oldalán, úgy a teljesen más fazonú táskát kapunk, így kedvünkre alakíthatjuk a méretét, ami egy újabb plusz pont!








Felső - SheInside
Nadrág - Invázió
Cipő - Deichmann
Nyaklánc - efoxcity
Táska - RoseWholeSale

4 megjegyzés

  1. Csini! :) A nyaklánc a kedvencem. Viszont ismét azt tudom csak mondani, hogy egy fekete cipővel szerintem jobban egyben lenne a szett. Vagy bordóval. :)

    VálaszTörlés
  2. Ahhh az a táska <3 ez a pulcsi is annyira szép! :)

    VálaszTörlés
  3. Ez a táska nagyon csinii :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik a táska! Szétnéztem én is az oldalon, tudnál nekem segíteni, hogy mennyi a postaköltség? Nem látom sehol kiírva. Köszi!

    VálaszTörlés