2013/12/22

Last minute karácsonyi ajándék ötletek

Image Hosted by ImageShack.us

Ha Te is hasonlóan az utolsó pillanatra hagytad a karácsonyi vásárlást mint én, vagy esetleg még most is ötleted sincs, hogy milyen ajándékot válassz szeretteidnek, akkor ez a bejegyzés neked szól!  Összegyűjtöttem néhány olyan ajándék ötletet, ami mindig tuti választás, és garantáltan örülni fognak neki! 

Szülőknek

Image Hosted by ImageShack.us

A szülőknek való vásárlásban megkönnyíthetjük a dolgunkat, ha valamilyen olyan ajándékot választunk, ami egyszerre mindkettőjüknek örömet okoz. Nagyon szuper kedvezményekre lehet szert tenni, ha az ajándékunkat a Bónusz Brigádon keresztül vásároljuk meg, én idén ezt válaszottam.
A megszokott kézzel fogható ajándékok helyett, igazi meglepetést okozhatunk egy hajókirándulással, egy éttermi vacsorával vagy egy hétvégi kiruccanással, hiszen ezek örök emlékek lesznek, és ezzel segítünk a szüleinknek kicsit elszakadni a hétköznapi rohanásból.
A fotókönyv is szuper ajándék, az én családomban mindenki jobban szereti a kézzel lapozható fotóalbumokat a digitálisnál, és karácsony estéjére meg is van a program: fénykép nézegetés.
Aki sok időt tölt a konyhában, az tudja, hogy milyen sokat számít egy jó kés. Könnyítsd meg a munkájukat egy japán késkészlettel!

1. 3 nap 2 éjszaka Egerben két fő részére - 25 000 Ft
2. Éjszakai hajójázás a Dunán 2 fő részére - 3000 Ft
3. Vacsora 2 fő részére a Búsuló Juhászban - 4000 Ft
4. 100 oldalas fotókönyv - 6890 Ft
5. 4 db-os japán késkészlet - 4980 Ft

Lányoknak

Image Hosted by ImageShack.us

A legtöbb lánynak nagyon egyszerű vásárolni, hiszen többségünk imádja a ruhákat, ékszereket, kozmetikumokat, és ezekkel nem nagyon lehet mellélőni.
Ebbe a csodaszép fekete H&M táskába azonnal beleszerettem. Nagyon elegáns darab, mindenhová szuper választás.
Személy szerint én nem vagyok annyira oda a Cruciani karkötőkért, de ezek az angyalszárnyas darabok még engem is levesznek a lábamról, ráadásul karácsonykor pont témába illőek.
Egy több darabból álló, igazi kényeztető termékszettet mindenki imád, akkor meg főleg, ha gyömbér illatú és cuki mézeskalács emberke formában érkezik. Imádunk The Body Shop!
Ha magamból indulok ki, tudom nagyon jól, hogy nekem milyen fontos a tökéletes pirosító. A Benefit Coralista-ja pedig mindig levesz a lábamról, akárhányszor meglátom.
Mindegy hogy hosszú vagy rövid hajú lányról van szó, egy megfelelő hajformázó készülékkel csodát lehet csinálni. Ilyet én is akarok!

Pasiknak

Image Hosted by ImageShack.us

Ha pasiknak vásárlunk, nagyon résen kell lenni. Én legalábbis azt vettem észre, hogy csak akkor tudom jó ajándékkal meglepni a barátomat, ha egész évben minden kis elejtett szóra figyelek, és jól elraktározom magamban.
Ha még kevésbé ismered az illetőt, mondjuk nemrég jöttetek össze, akkor egy parfümmel - például a Paco Rabbane One million illattal - vagy egy nézre szóló gravírozott tollal nem lehet mellélőni.
Ha praktikus ajándékot szeretnél, akkor jó ötlet lehet az elektromos borotva, ami megkönnyítheti a mindennapokat.
Divat terén az egyszerű, letisztult daraboké a főszerep. Például egy szép, bőrből készült Police karkötő is jó ajándék lehet.
A sportos férfiaknak pedig sportághoz illő ajándék, ami lehet akár egy kényelmes Nike futócipő.

Ti miket ajándékoztok idén?

10 megjegyzés

  1. Én is totál el vagyok havazva, majd csak hétfőn megyek bevásárolni.. Én idén eldöntöttem, hogy többnyire saját magam fogom elkészíteni az ajándékokat : feliratos bögre, álomfogó, diy ékszerek stb :)

    VálaszTörlés
  2. Az én barátom elegancia mániás, szóval nem is kérdés, hogy egy ing+nyakkendő párost kap :D De egyébként ő is az a fajta, akinek kb. képtelenség ajándékot venni. Az elegáns darabok mellett a könyvek a gyengéi, úgyhogy egy ideje rendszeresen a Game of Thrones köteteket kapja :D

    VálaszTörlés
  3. A H&M-es táskába beleszerettem, azt hiszem, ma meg is nézem élőben is és meglepem magam karácsonyra :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Update: a táska élőben valami borzalmas :(. Picike és az anyaga egyszerűen szörnyű...

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  4. Pont tegnap voltam a H&M-ben és láttam ezt a táskát. Sajnos élőben nagyon pici, legalábbis számomra. Pedig az alakja és a mintája nagyon tetszik. Ha kicsit nagyobb lenne tuti megvenném!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó ötletek. :)

    A táska engem is megszívatott, mert élőben sokkal kisebb mint amilyennek a képen tűnik. :D

    VálaszTörlés
  6. Nekem a H&M táskákkal az a bajom, hogy bár képen jól mutatnak, az anyaguk elég gyatra. Én tegnap a Reserved-ben vettem egy szuper fekete táskát. Ma egész nap csak bámultam, hogy milyen gyönyörű :)))

    VálaszTörlés
  7. húúú One Million. <3 imádom azt az illatot. :3

    VálaszTörlés