2013/09/26

Oriflame mustra - 14. katalógus

Image Hosted by ImageShack.us

Újabb három hét telt el, így itt a legújabb 14-es számú Oriflame katalógus. Ezúttal kevésbé vagyok izgatott mint az előző számnál voltam, de biztos mindenki talál magának valami jó akciót. Mivel ezeket a bejegyzéseket  a saját véleményem alapján írom, így nem tudok teljesen objektív lenni, így óhatatlanul is olyan dolgok kerülnek ide, amik nekem személy szerint tetszenek vagy épp szükségem van rájuk, és sajnos mellőzöm azokat a dolgokat, amikből nekem éppen elég van. Ezt csak most vettem észre, legközelebb megpróbálok erre is figyelni.
A 14-es katalógus érvényes szeptember 26-tól október 16-ig.


Image Hosted by ImageShack.us

Testápoló szett csokoládéillattal - 1199 Ft
Ki ne imádná a csokit vagy legalább a csoki ízű dolgokat mint én ? :D Biztos vagyok benne, hogy ha tehetnék, sokan abban is fürdenének. Most akár ez meg is történhet! :D 3 termékből álló csoki illatú szett 1199 Ft-ért lehet a tiéd, ha 3000 Ft értékben vásárolsz. Érdemes összerakni valakivel a rendelést, úgy éri meg igazán. A szett tartalma: tusolózselé, fürdőhab, kézkrém.

Image Hosted by ImageShack.us

Sparkle in Paris EdT 2999 Ft
A Sparkle in Paris az egyik kedvenc Oriflame illatom. Hihetetlenül nőies, és nekem tényleg Párizs eleganciáját nyuttatja az eszembe. Illatok: eper, pezsgő, szeder és vetiver.

Image Hosted by ImageShack.us

Oasis Fresh Dawn arcpermet - 549 Ft
Amikor az Oasis Fresh Dawn parfüm volt akcióban, akkor azt emeltem ki, hogy mennyire imádom a tiszta és friss illatát. Bár az arcpermetnek nyáron volt szezonja, már csupán az illat miatt is megéri megrendelni, hiszen az 550 Ft-os áron verhetetlen.

Image Hosted by ImageShack.us

Ever Lasting alapozó - 999 Ft
Ár-érték arányban nagyon korrekt kis alapozóról van szó. Bár már nagyon régóta használom, valamiért eddig nem írtam róla tesztet, úgyhogy itt röviden összefoglalom. A textúrája nem kifejezetten könnyed, éppen ezért kicsit nehezebb felvinni. Mindenképpen ecsettel tegyétek, így sokkal könnyebb dolgotok lesz. Fedése és tartóssága közepes, nem bír 10 órát. Hétköznapokra teljesen megfelelő, de ha tényleg hosszantartó tökéletes bőrre vágysz, akkor nem ezt az alapozót keresed, de ettől függetlenül én nagyon szeretem.

Image Hosted by ImageShack.us

Univerzális balzsam - 450 Ft 2 db esetén
Aki szereti a finom illatú dolgokat, és találkozott már ezekkel a balzsamokkal, az tuti nem tudott ellenállni nekik. Csoki, cseresznya és mandula illattal kaphatóak ebben a számban (van még karamellás és natúr változat is). 
Az Oriflame kínálatában a legfinibb, legcukibb és egyik leghasznosabb kis termék. Különösen ősszel és télen jól jöhet, így tényleg érdemes kihasználni a 2 db-os akciót. Elsősorban az ajkakon használható, de bármilyen száraz bőrfelületet jól kezel, így aki nem csak a száján tervezi használni, annak duplán érdemes 2 darabot vennie.


Ez a bejegyzés a teljesen őszinte véleményem alapján készült, nem állok kapcsolatban az Oriflame-mel.

4 megjegyzés

  1. Arra a csokis szettre beneveznék :D

    VálaszTörlés
  2. Az univerzális balzsamokban nincs csokis, csak kókuszos. ;) Szerintem elírtad.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csokis is van, csak nem ebben az akcióban, úgy értettem :D

      Törlés
  3. Az univerzális balzsamokban nincs csokis, csak kókuszos. ;) Szerintem elírtad.

    VálaszTörlés