2013/09/16

Best buy: Nuobeier pirosító

Image Hosted by ImageShack.us

Nemrég írtam nektek Facebookon, hogy gyanútlanul bementem az Euro Familiybe, hogy vegyek a müzlistálat, de az utam valahogy a kozmetikumok mellett vezetett el, és olyan dolgokat ás árakat láttam, aminek nem tudtam ellenállni. Azonnal megakadt a szemem ezen a Nuobeier pirosítón, mert a csodaszép színébe azonnal beleszerettem, és miután megláttam a 290 Ft-os árat, nem is volt kérdés, hogy jön velem haza.
A pirosító egy nem túl minőségi, műanyag csomagolásban érkezik. Most még nincs vele semmi gond, de tipikusan az a fajta, aminél egy idő után a teteje és az alsó rész szétválik azon a részen, ahol folyamatosan nyitogatva van. Ez igazából nem jelent gondot, mert ugyanúgy be lehet zárni, csak egy kicsit körülményesebb nyitogatni.
A pirosító felülete domború, amit én azért szeretek jobban, mert így könnyebben fel lehet vinni az ecsetre. Sőt, ennél figyelni is kell, mert nagyon sok mászik fel már az első érintésre, érdemes kicsit leütögetni a plusz mennyiséget az ecset végéről. Nagyon könnyű felvinni, mert hihetetlenül pigmentált termékről van szó, tényleg figyelni kell, hogy ne legyen bohóc-hatású a végeredmény, mert már az első ecsetvonásra nagyon élénk lesz tőle az arccsont. Tartósságára sem lehet panasz, 4-5 órán át olyan hatása van, mintha épp akkor vittem volna fel. Napközben egyszerűen az ujjammal szoktam feljavítani a végeredményt, ha szükség van rá. Ár-érték arányban kiváló!

Image Hosted by ImageShack.us

9 megjegyzés

  1. De jó, sokszor nem igaz az "olcsó húsnak híg a leve" mondás :)

    Hány fajta színt láttál még?

    Mea (Nail Polish Maniac)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, ez ebben az esetben is abszolút így van :D :D Hú, a színeket annyira nem néztem meg, gondoltam először kipróbálom, aztán ha jó, akkor nézelődök még :)

      Törlés
  2. Na ha legközelebb betérek, én is megnézem magamnak! :)))

    VálaszTörlés
  3. Jól néz ki! Szerintem nem mindig csak a drága dolgok lehetnek jók :) Nem sikerült rájönnöm, ez por vagy krémpirosító? :)

    VálaszTörlés
  4. Ez az Euro Family üzlet merre felé található?:P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elég sok van belőlük, én Gödöllőn vettem. De neten rá tudsz keresni a teljes üzletlistára is. :)

      Törlés
  5. Hű ez tényleg baromira pigmentált!!! Olyan jó, amikor ilyen kincsekre bukkan az ember olyan helyen és áron, hogy nem is gondolná :)!!!

    VálaszTörlés
  6. Loving this look,Absolutely gorgeous you are!!!here is my loved blog,i think maybe you are love too:

    Sports Costumes Manufacturer
    Wholesale Uniforms Costume
    Uniforms Costume supplier
    Uniforms Costume Manufacturer

    Keep in touch,best wish for you.

    VálaszTörlés