2013/09/18

Szülinapi álomlista

Image Hosted by ImageShack.us

Szombaton, egész pontosan szeptember 21-én megkezdem a második x-et, azaz 20 éves leszek. Ebből az alkalomból összegyűjtöttem, azokat a dolgokat, amiknek nagyon-nagyon örülnék. De ez inkább egy álmodozós kívánságlista lesz, ahogy már a címből is kiderült, mert a felsoroltak jelentős része nem lesz enyém belátható időn belül, ha csak nem szakad rám a bank vagy nyerem meg a lottót, amire nincs túl sok esély, tekintve, hogy nem lottózok. :D Na de lássuk is, mik a szívem legnagyobb vágyai!


Image Hosted by ImageShack.us

Kozmetikumok terén még egész jó a helyzet, mivel ezek között vannak emberi áron beszerezhető darabok, így lehet, hogy sikerül valamit megvalósítani a listáról.

Azt hiszem a Benefit Coralista névre keresztelt pirosítóját nem kell senkinek bemutatnom. Legalább annyira ikonikus, mint a Nars Orgasm darabja, viszont az előző nekem sokkal jobban tetszik. Imádom a csomagolását, a kis ecsetkét, és nem utolsósorban, valami fantasztikus a színe!

A Naked 2 beszerzéséért folytatott kálváriámról már olvashattatok a blogon. Miután háromszor buktunk bele a vásárlásába, szerintem ez már tényleg csak egy álom darab marad számomra...

Jó alternatíva erre a MUA Undress Me palettája, ami egy olcsó, de minőségi testvérkéje a Nakednek. Már rég meg is rendeltem volna, ha nem lenne ilyen borsos ára a kiszállításnak.

Már nagyon régóta szemezgetek az Aden folyékony rúzsaival, hiszen csak csupa jót hallani róluk. Leginkább egy igazán élénk pinkre fáj a fogam, de ha az beválik, utána nincs megállás!

Image Hosted by ImageShack.us

Öltözködés terén kicsit egysíkú a vágyaim tárgya. A Michael Kors órám után teljesen elköteleztem magam a márka mellett. Számomra a tökéletességnek felel meg ez a stílus, persze éppen ezért nem túl pénztárca-barát darabokról van szó, így ezek csak tényleg vágyálmok.

A csíkos MK táska egy az egyben szerelem. A letisztult forma, a színek, a kivitelezés... Egyszerűen nincs olyan alkalom, amihez ne tudnám elképzelni. Gyönyörű.

Bár most vettem új pénztárcát, ha valaki a kezembe adná ezt a fehér monogramos darabot, nem utasítanám vissza. Bár nem vagyok oda túlságosan az olyan dolgokért, amin ennyire feltűnő a márkajelzés, ez valahogy mégis nagyon tetszik.

A csíkos táskába jól illene ez a kígyómintás iPhone tartó tok/tárca. Praktikus kis fogójának köszönhetően a táska legmélyéről is könnyen elő tudnám bányászni, és a telefon is jól védve lenne.

Tiffany és köztem már régóta érezni valamit a levegőben. Egy ilyen kis klasszikus külsejű karkötőért ölni tudnék. Bármikor bármihez illene. Ha meglátnám a jól ismert Tiffany-zöld dobozkát egy masnival, lehet el is ájulnék... :D

24 megjegyzés

  1. Ugy latszik a Naked2-n atok ul, en a beautybayrol rendeltem de az elsot lenyulta a posta, de szerencsere kuldtek egy masikat utana!:D az a taska pedig gyonyoru!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Uh, a jó kis magyar posta... :D :D De legalább te kaptál egyet utána... :D

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Az előző kommenthez fűznék csak annyit hozzá, hogy vicces ez a szem színhez igazított sminkelés, mert nekem is zöldek a szemeim és CSAK föld színeket tudok magamon elképzelni. Egy zöld vagy lila sminkkel udvari bohócnak nézek ki kb :DD még a rózsaszíneseket sem viselem el magamon, csak barnás színek jöhetnek szóba :)

    Egyébként a Tiffany karkötő és a csíkos MK táska gyönyörű :)

    VálaszTörlés
  4. Hogyan lehetsz 20 éves, ha csak most érettségiztél?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Miért ne lehetnék ? :D Aki most érettségizet az vagy 93-as vagy 94-es :D :D

      Törlés
    2. Én például 95-ös vagyok és most érettségiztem :D
      Egyébként nekem egy Michael Kors óra a vágyálmom :)

      Törlés
    3. Én is most érettségiztem és október elején leszek 20 éves. Mindez azért van, mert nyelvi előkészítőbe jártam. :) De azt nem vitatom, hogy az évfolyamon voltak 95-ösösek is (akik, ugye csak 4 évet jártak a suliba), de pl. egyik osztálytársam már áprilisban 20 éves lett, míg a másik pár héttel később lett 19 :)

      Törlés
    4. Én is NYEK-es voltam, ezt elfelejtettem mondani :D :D

      Törlés
  5. a Tiffany nálam is a szerepel a whistlisten :)

    VálaszTörlés
  6. Gondolom, nem linkelte volna ki Lisa Eldridge, ha kamu lenne, szóval rendes naked 2-t innen tudsz venni:
    http://www.lookfantastic.com/urban-decay-naked-2-palette/10584897.html?affil=awin&awc=2082_1379522236_df3b24f31bd3e902471665e2f222d827&utm_source=AWin-173939&utm_medium=affiliate&utm_campaign=AffiliateWin

    Boldog szülinapot előre is :)

    Azért zöld és zöld szem között is van különbség, nekem is az, én vegyesen használok földszíneket, és lilákat is, valamint néha bogyó színeket is, és mind jól áll, de nekem barnászöld, így azoknak, akiknek a barna helyett a kék jobban dominál benne, lehet más színek állnak jól. Szerintem egy jól eltalált lila árnyalat bármelyik zöld szemet feldobja, de ezen kívül a kissé piros alaptónusú barna, valamint a rezes árnyalatok is jól állhatnak, bár ezek alapvetően univerzálisak, nem tudok olyan szemszínt elképzelni, amelyiket ne dobnának fel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óóó és itt ingyenes a szállítás! Szuper! Köszi :P

      Törlés
  7. Szia! Jövőhéten utazom Olaszországba, ha gondolod megírom hogy kint mennyi és szívesen hozok Neked Naked palettát és/vagy Benefit pirosítót.
    Postán is fel tudom adni,valamint Vácon is tudunk találkozni, mert itt lakom. (ha jól emlékszem láttam már párszor hogy itt jártál)

    Barbi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen, de most még gyűjtögetnem kell rá. ::D

      Törlés
  8. Isteni a MUA palettája...imádom!!! :)

    VálaszTörlés
  9. Gyakorlatilag bármilyen, úgy értem BÁRMILYEN Benefit sminkterméket szívesen elfogadnék :D!!!

    VálaszTörlés
  10. tavaly Milánóban vettem tőlük egy sugar licious kis dobozkát,amiben van szájfény,pirosító, benetint,meg highlighter. imádom, úgyhogy már nézegettem a Sephora oldalát, hogy mire csapjak le :)

    Barbi

    VálaszTörlés
  11. A naked palettákról már kétszer lebeszéltem magam, szóval most kinéztem a Bobbi Brown Rich Chocholate palettáját, de a Kikora is teljesen rápörögtem. Tavaly amennyire nem nézelődtem ott, tegnap másfél oldal A/5-ös papírlap betelt a wishlistekből :D (bocsánat, hogy itt beszéljük meg :) )

    Barbi

    VálaszTörlés
  12. Juuj én szeptember 22.én születtem. :)

    VálaszTörlés
  13. Szia! A Coralistára nagyon hasonlít a Manhattan Fresh Peach árnyalata: http://www.innenaussen.com/2013/09/meine-liebsten-herbst-blushesdrogerie-versus-highend.html
    Nekem megvan a Manhattan, és pár hónap alatt elértem a pan alját, azt hiszem, ez minden elmond arról, mennyire imádom. :) Az Undress Me palettát pedig érdemes olyan alkalmakkor megrendelni, mikor ingyenesen postáznak. (hírlevélben értesítenek előre) Résen kell lenni, mert gyorsan elkapkodják őket, de nem lehetetlen! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú ez a Manhattan paletta tényleg jónak tűnik, megnézem majd magamnak. :D De a Coralista esetében már magáért a kiszerelésért is megveszek... :D
      A MUA ingyenes rendeléssel csak az a baj, hogy legtöbbször csak egy bizonyos összeg felett van, én meg annyit nem akarok vásárolni, és más meg nem akar velem... :(

      Törlés
  14. Very nice blog! Love your style! I follow

    VálaszTörlés
  15. Mindennel egyet értek, kivéve a az a tiffany karkötő, borzasztó unalmas nekem, gondolom brutálishorror áron van, amiből már csinosabb darabot kapni. Biztos nem vennék olyasmit amit csak márkája miatt lenne jó, de nem nyújt többet. Mondjuk a táskákra is mondhatnám ezt, kikészülök a coach táskáktól és a longchamp gagyi szatyraitól, amik persze horror áron mennek :/
    A benefit cuccokban én is szivesen elmerülnék :)Olyan cuki a csomagolásuk!
    Ja és boldog szülinapot! :)

    VálaszTörlés