2013/07/09

TESZT - NYC Sweet Splash Gloss Stick/ Ajakfény Stift

Image Hosted by ImageShack.us

Ajakceruzák, rúzsfilcek, ajakfény stiftek. Azt hiszem dióhéjban ezek 2013 sláger termékei. Az NYC sem szeretne lemaradni az újdonságokkal. Ez a három csodaszép árnyalat a Sweet splash limitált kiadás részét képezi, csak a nyári hónapokban kaphatóak a Rosmann, néhány Tesco és a Müller üzleteiben, így nem árt gyorsan lecsapni rájuk!


Az NYC Sweet Splash ajakfény stift három árnyalatban kapható: Mango Punch, Pink Spark és Revived Berry. Fekete, műanyag kupakos "kréta formában" érkezik. Szerencsére a vége tekerhető, így nem kell attól rettegnünk, hogy mi van, ha esetleg elfogy a teteje (mint például az Oriflame rúzsfilce esetében). Persze nem számítsunk arra, hogy ugyanakkora mennyiség lesz a stift beljsejében, mint maga a termék. Körülbelül feleakkora az utánpótlás, ami azért jobb, mint a semmi. Az árnyalat neve sajnos nincs rajta a terméken (vagy én vagyok vak), amit kicsit sajnálok.

Amint a stiftek a kezembe kerültek, természetesen az volt az első dolgom, hogy a kézfejemen kipróbáljam őket. Nem voltam elragadtatva, sőt csalódott is voltam, mert nagy várakozással nyúltam ezekhez a termékekhez, mert imádok mindent, ami színes és szájra kenhető. Másnap próbáltam ki élesben az ajkaimon. A véleményem ekkor teljesen megváltozott. Tudom, hogy a drogériás tesztert senki nem kenné a szájára (legalábbis remélem), de ha kipróbáljátok, akkor a kapott szín körülbelül háromszorosát képzeljétek el a szátokon, ott ugyanis nagyon jól működik.

Nagyon könnyed, krémes formulája van, ami úgy kenődik az ajkakon, akár a vaj. Olyan érzés, mintha csak egy ajakbalzsamot viselnék. Az első húzásra csak egy enyhe kis fényt ad, de minél több rétegben visszük fel, annál élénkebb lesz a végeredmény. Nagyon kellemes csillogást kölcsönöz, nincsenek benne nagy csillámok, sőt azokat szinte egyáltalán nem látni. Kicsit sem szárít, kifejezetten hidratáló érzést nyújt. Igazi tuttifruttis, gyümölcsös illata van. Bár nyári limitált kiadás, nem csak nyárra tökéletes!

Javasolt fogyasztói ár: 1199 Ft

Image Hosted by ImageShack.us
Mango Punch

Image Hosted by ImageShack.us
Pink Spark

Image Hosted by ImageShack.us
Revived Berry
Image Hosted by ImageShack.us
maximum mennyiség


Szeretnéd megnyerni az általad kiválaszott szemüveget? Jelentkezz ITT !

7 megjegyzés

  1. Most gyorsan kitekertem a Revlon Just Bitten Kissable ajakceruzamat es abban is hasonlo mennyiseg van. Szerencsere nagyon sokaig eleg, en imadom oket! Szerintem a Revlon van olyan jo, mint a Chubby Stick.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos sem a Revlon, sem a Chubby Sticket nem próbáltam még.. :S :S Pedig a Revlon ajaktermékeire nagyon fáj a fogam.. :D

      Törlés
    2. Ne is mondd, amikor lehetosegem volt Angliaba menni uzleti utra, az jobban foglalkoztatott, hogy a Revlon pultnal csemegezhetek, semmint a munka :) talan amerikai ebayes eladotol lehetne olcson megvenni?

      Törlés
    3. Szerintem ebayen ugyanannyiért lenne mint külföldön, viszont egy jó kis postaköltséggel megspékelve... :D Inkább abban reménykedek, hogy hamarosan lesz alkalmam külföldön hozzájutni :D

      Törlés
  2. Nekem a Pink Spark nem akar ennyire pigmentált lenni, de ezt leszámítva szeretem őket :) Az árnyalat neve valóban nincs rajtuk (vagy én is szemészeti kezelésre szorulok...), csak a fólián volt feltüntetve.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A három közül nekem is a Pink Spark a legkevésbé pigmentált. De érdekes, hogy minél többször használom, annál erősebb a színük... :D

      Törlés