2013/07/10

NOTD - A legtöbbet keresett kék


Végre, végre, végre! Már számtalanszor írtam, hogy mennyire vágyódom a kék Lovely Baltic Sand lakk után. Végre a sors kegyes volt hozzám. Rengeteg sikertelen próbálkozás után végre volt belőle. Sőt, még a pirosból és a sárgából is. Így utólag, azt hiszem azokat is el kellett volna hoznom, mert kipróbálva most már nyugodtam ki merem mondani, hogy ez a homok hatású lakk valami csoda!
Minden körömlakknál a legkritikusabb pont a száradás. Ez a Lovely lakk kb. 2 perc alatt tökéletesen megszárad, és ami az egészben a legjobb, ezután sem kell félni, hogy ha véletlenül hozzáérünk valamihez a lakk felgyűrődik, csíkozódik vagy ujjlenyomatos lesz. Hála ezért a különleges érdes végeredménynek. Teljesen beleszerettem ebbe a színbe. Igazi nyári, vízparti köröm, ami napsütásben különösen szépen ragyog. Must have!

Szeretnéd megnyerni az általad kiválaszott szemüveget? Jelentkezz ITT !

9 megjegyzés

  1. Imádom ezt a kék lakkot, én a piros után rohangáltam már annyit, és még mindig sikertelenül! Szépen össze szedted a pozitívumait, pontosan ezért imádom én is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem a következő áldozat nekem is a piros lesz.. :D

      Törlés
  2. Nekem is ez a kék lakk van meg a kollekcióból és egyenesen imádom! Nem tudom, nem a körmeimet nézni, ha ez van rajtam, olyan szépségesen csillog! *.*

    VálaszTörlés
  3. Nekem a piros van meg, de ha esetleg még látok a kékből, azt hiszem megveszem :) A pirosban arany csillámok vannak, eszméletlen szépen csillog, nagyon különleges volt amikor először használtam nekem is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kéket mindenképp meg kell venned, és úgy látszik nekem meg a pirosat .... :D

      Törlés
  4. Nekem is megvan ez a kék, és imádom :) Ráadásul olyan sokáig fent marad tökéletesen.... A nyaraláshoz tuti ezt fogom felkenni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nyaraláshoz tényleg tökéletes. Én is olyankor próbálom a lehető legtartósabb lakkot kiválasztani, és ez tuti befutó :)

      Törlés