2013/06/25

Napszemüveget internetről? Igen! + Nyereményjáték


Sziasztok! Nemrég lehetőségem volt rendelni egy napszemüveget a Firmoo.com oldaláról, amit már ismerhettek egy nyereményjáték kapcsán.  Napszemüvegekkel én eléggé hadilábon állok. Nagyon nehéz megtalálni a megfelelőt, és amikor online kell egy ilyen dolgot vásárolni próba nélkül, nem is reménykedik nagyon az ember, de szerencsére ez számomra most jól sült el.


Image Hosted by ImageShack.us

Bár a Firmoo weboldalán óriási a választék én kb. 12 darab szemüveg közül választahattam. Ez az egy tetszett úgy igazán, így feltöltöttem magamról egy képet, ugyanis az oldalon virtuálisan fel lehet próbálni a szemüvegeket. Ez lényegesen nagy segítség, ami nagyon meg tudja könnyíteni a választást, de persze nem ad tökéletesen valós képet. Minden esetre napszemüvegeket biztos nem vennék legalább ilyen kis virtuális próba nélkül. 
Miután leadtam a rendelésem, vártam, hogy kapok egy visszaigazoló emailt a rendelési adataimmal, de semmi nem jött. Ekkor kezdtem kicsit szkeptikus lenni az egész dologgal kapcsolatban. Végül mindössze a rendelés leadása utn három nappal már kézhez is kaptam a szemüveget. A FedEx hozta házhoz, mondhatom igazán gyorsak voltak, tényleg nem is számítottam rá.
A szemüveg mellé jár egy műanyag tok, egy törlőkendő, egy szemüvegtartó tasak, és mindenből egy extra csavar, szerelő bigyusszal. Ennek nagyon örültem, mert nem egyszer kellett azért kidobnom egy szemüveget mert elhagytam egy alkatrészét. 
A választásommal nagyon meg vagyok elégedve. El sem hiszem, hogy sikerült ilyen jót találnom valódi próba nélkül.





Firmoo First Pair Free Program:
Ha most rendeltek szemüveget/keretet a Firmoo oldaláról teljesen ingyen lehet a tiétek, mindössze a szállítást kell kifiezetni. Az akcióban részt vevő darabok közül itt tudtok választani:

NYEREMÉNYJÁTÉK!
Remélem még nem unjátok a Firmoo nyereményjátékokat, ugyanis most újra esélyetek van megnyerni egy általatok választott napszemüveget/keretet, valamint 6 szerencsés 20 $ értékű kupont is kap.
További részletek és a jelentkezés ITT !

Follow on Bloglovin

6 megjegyzés

  1. Az egyik oldalon én is nyertem a Firmoo-tól egy napszemüveget,ki is lett választva,cím is megvolt adva,én kaptam visszajelző e-mailt is,viszont szemüveget nem. Körülbelül vártam 2 hónapot,aztán küldtem nekik e-mailt és még ennyi idő után még most sem szándékozzák leküldeni a napszemüveget!...:/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Komolyan?? :O És nem írtál a blog tulajdonosnak, akinél megnyerted a nyereményjátékot? Nálam eddig minden esetben nagyon segítőkészek voltak...

      Törlés
    2. A blog tulajdonosa nem tehet semmiről ,mert a Firmoo-s ember velem vette fel a kapcsolatot…és a mostani e-mailben kiderült,hogy ezért az egészért kikellene fizessek $9.95,mikor ugye alapból nyereményjáték és ingyenes kéne legyen: )

      Törlés
    3. Nem azért kérdeztem, hogy ő tehet róla, csak gondoltam hátha neki jobban válaszolnának. Most én is felvettem a kapcsolatot az előző nyertessel, kíváncsi vagyok, hogy nála hogy mennek a dolgok. Azt hittem, hogy ez a nyereményjáték teljesen rendben van, de ez így nem túl jó... :S

      Törlés
    4. Most írt vissza az én nyertesem, de nála minden simán ment, már meg is kapta a válaszott szemüveget...

      Törlés
  2. I love your choice in sunglasses! Cute case too. I love my pair of Firmoo sunglasses.

    Jessica @ Sunny Days and Starry Nights

    www.sunnydaystarrynight.com/

    VálaszTörlés