2013/05/11

Ruha esküvőre I. - A-vonal


Sziasztok! Itt a nyár, ami ezt jelenti, hogy itt az esküvő szezon is. Tipikusan egy olyan esemény, hogy mindegy ki esküszik, mi csajok, igyekszünk kitenni megunkért, hiszen ez egy olyan alkalom, amikor végre felvehetjük a hőn áhított ruhát, amit sehol máshol nem tudnánk viselni.
Ebben a kis "mini sorozatban" bemutatok nektek néhány alternatívát. Remélem valakinek hasznos lesz. (:


Az A-vonalú ruha szinte minden alakon tökéletesen áll, így ez egy igazi telitalálat. Érdemes beszerezni belőle egyet, garantáltan nem kell félni, hogy kihízod, vagy kifogysz belőle, mert ez egy ápol és eltakar fazon.
Az általam viselt ruha elérhető a DresseStylist és az Edressy oldalán. Nagyon könnyű, kényelmes viselet. A felső réteg tüllből készült, alatta egy vastagabb selyem réteg van. A ráncolt mellrésznél lévő virág szuperül feldobja az egész ruhát.














Ti szeretitek a földig érő fazont?


22 megjegyzés

  1. Nagyon szép ez a ruha, bár azt mondják a piros tabu egy esküvőn (a fehér és fekete mellett), de nem tudom mennyire tartják manapság ezt be. :)
    Egyébként én nagyon örülök a rovatodnak, mert én is esküvőre megyek nyáron, és tanácstalan vagyok, hogy milyen ruhát kellene viselnem... :)
    Várom a következőt! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nem is hallottam még, hogy pirosat nem lehetne viselni esküvőn... Bár szerintem manapság nem sok tabu él már ( de azért fehéret nem vennék fel persze). :)

      Törlés
  2. Gyönyörű vagy és a ruha is tökéletes rajtad, olyan szép a háttér és a hajad, nem is lehet belekötni semmibe :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép :)
    A felső rész, így, hogy pánt nélküli rendesen tart?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, igen szuperül tart, mert van hozzá körbe egy beépített melltartópánt, ami teljesen testhez szorítja a ruhát (:

      Törlés
  4. A piros/bordó azért "tabu", mert többnyire abba öltözik át a menyasszony éjfél után (az újasszony színe).
    A fekete a gyászé.
    A fehéret tudod.

    Persze menyasszonyfüggő is, hogy ki mennyire tartja ezeket az íratlan "szabályokat" fontosnak.
    És csak a tetőtől talpig piros/bordó vagy fekete vagy fehér a "tilos".
    Keverve már teljesen oké.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg a menyecskeruhára nem is gondoltam... De szerintem is teljesen menayasszony-függő a dolog, engem speckó nem zavarna (:

      Törlés
  5. Nagyon csinos vagy, szép ez a ruha is, és csodásan áll rajtad:)

    VálaszTörlés
  6. nagyon szép ez a ruha, és gyönyörű a hajad! : )

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép ruci, és nagyon jól áll Neked. =) Nekem sosem volt hosszú ruhám... Rám és a 160 cm-re nem gyártanak, pedig mostanában néztem egyet kettőt, de ott megakadtam, hogy magamhoz passzintottam és kellett volna még hozzá vagy 10 centit nőnöm, hogy ne a földön húzzam... :D Egy ruhát meg kicsit nehezebb felhajtani mint egy farmert, így fel sem próbáltam őket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én 165 centi vagyok, szóval teljesen megértelek. :D Ezt ruhát is úgy rendeltem meg, hogy tudtam, hogy hosszú lesz. De szerencsére Anyum nagyon ügyes az ilyen dolgokban, így egyből megoldottuk (:

      Törlés
    2. Hát régen az enyém is nagyon aktív volt ilyen dolgokban, de mostanában nincs kedve hozzá... :D

      Törlés
  8. Gyönyörű szép ez a ruha (örülök, hogy akkor a második rendelés is rendben ment)! Nem szívlelem a piros színt, de a barna hajaddal csodásan mutat! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen (: Igen, minden simán ment, már alig várom a következőt :P Egyébként a képen sokkal korallosabb volt a szín, de örülök, hogy végül ilyen lett (:

      Törlés
  9. Nyáron én is esküvőre megyek és eddig tanácstalan voltam, hogy milyen ruhát vegyek fel de egy hasonlót el tudnék képzelni magamon. Gyönyörű a ruha, főleg a felsőrész tetszik nagyon! :)

    VálaszTörlés