2013/05/10

NOTD - Zöld (?)



Sziasztok! Már nagyon régóta ki szerettem volna próbálni a megújult Rose Nails lakkokat, de csak nemrég kerültek be abba az üzletbe, ahol szoktam őket venni. Nem csak külsőben újultak meg, hanem a színek terén is igazi vérfrissítést kaptak a lakkok. A régiek színe többnyire hagyományos, de az újak közt nagyon sok kellemes pasztell árnyalat is van. 


A világosabb (020) árnyaltot kb. 2 hete használtam először. Akkor nagyon csalódott voltam mert a régi Rose nails lakkok egy rétegben is nagyon jól fedtek és szuper gyorsan is száradtak. Ez viszont csak nem akart fogni. Három rétegben is felvittem, de utána meg egyszerűen sehogy sem száradt meg, még másnap is gyűrődött. :S
A ballagási csokromban volt ez a másik szuper árnyalat (019), amit a barátnőmtől kaptam. Tökéletesen passzol a világosabb színhez, így nagyon eltalálta. Féltem nagyon, hogy ez sem lesz elég jó, mint a másik, de szerencsére pozitívan csalódtam. 2 rétegben tökéletesen fed, nem csíkózodik. Szép egyenletes és fényes lesz a végerdmény, és a száradás is kifejezetten gyors. 
Arra jutottam, hogy valószínűleg a világosabb lakkoknak rosszabb a fedése (sajnos a legtöbb márkánál így van), nem magával az új formulával van a gond. Így biztos be fogok még belőle szerezni. (Még egy apró észrevétel: eddig ez a legdurvább szagú lakkom. A többi sem illatos, de ezek kifejezetten gyomorforgatóan pálinka szagúak).
Díszítéshez az essence nail art twins edward árnyalatát használtam. (Már előre félek a lemosástól :D )

Egyébként ez most szerintetek zöld vagy kék? Ennél az árnyalatnál soha nem tudom eldönteni. :D


12 megjegyzés

  1. Zöldeskék :-) Tisztára olyanok, mint az én Moyra lakkjaim :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ez a legdiplomatikusabb válasz :D egyébként egyetértek :D

      Törlés
  2. Nagyon szép! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépek együtt :) nekem zöld :)

    VálaszTörlés
  4. Én nem bírom ezeket a büdös lakkokat, egyik márkáé sem egy csokor virágra emlékeztet, de az a nagyon nagyon szúrós szag... én attól rosszul vagyok. Amúgy nagyon jók ezek a színek így együtt, a csillámosat egyből felismertem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, engem is kerülgetett már kicsit a rosszullét, mert ez már tényleg gyomorforgató.. :S Kész kihívás volt a lakkozás :D

      Törlés
  5. de gyönyörű ez a három lakk együtt. *-*

    VálaszTörlés
  6. Óóóó,de szépek :) pont iylen menta színt keresek(kár hogy nálam a "Rose nail" lakkok nem tartósak:( )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom, hogy neked nem tartósak, nekem nincs velük gondom :S

      Törlés
  7. Ugye milyen rohadék büdös?? :O Annyira sajnálom mert én is egy olyat fogtam ki ami rettentő lassan szárad (rose 09) és nagyon meglepődtem mert nekem sem ez volt a tapasztalatom. Ráadásul olyan színe van, h megenném. Na még majd adok neki egy esélyt, ha sok időm lesz lakkozni... Bár ha neked még másnap is gyűrődött..,grr..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De aztán az essence fedőlakkal már jó volt :) Próbáld meg te is valami topper-rel :)

      Törlés