2013/02/28

TESZT: Eucerin DermatoCLEAN arctisztító tej

Image Hosted by ImageShack.us

Sziasztok! Ma az egyik legújabb kedvencemet az Eucerin DermatoCLEAN arctisztító tejet fogom nektek bemutatni. Az utóbbi időben egyre nagyobb hangsúlyt kap nálam az arcápolás. Kezdem úgy érezni, hogy a tökéletes arcbőr nem csupán vágyálom, hanem kellő odafigyeléssel és megfelelő termékekkel igenis elérhető. Ebben persze nagy szerepe van ennek a terméknek is.

Az Eucerin DermatoCLEAN arctisztító tej hatékony és kíméletes arctisztítást biztosít kifejezetten érzékeny bőrűek számára is. Eltávolítja a szennyeződéseket és a sminket is. Illatanyagmentes, amit én kifejezetten szeretek, mert így nem zavaró, hogy keveredik az illata más termékekkel, például a hidratálókrémmel.

Image Hosted by ImageShack.us

Minden este használom. Vattakorongra teszek fel egy kis mennyiséget, és ezzel tisztítom meg az egész arcbőrömet.  Ellőtte a Garnier ExfoBrushert szoktam használni, de még ilyenkor is látható az elszineződés a vattakorongon, így addig használom amíg elérem a maximális tisztaságot.
Nagyon könnyed, enyhén krémes állaga van, így nagyon egyszerűen szét lehet oszlatni a bőr egész felületén. Nagyon kellemes, kényesztető hatású.

A bőröm rögtön sokkal üdébb, és frissebb lesz. A tapintása is azonnal érezhetően puhább. Aminek nagyon örülök, hogy összehúzza a pórusaimat. Nekem az orrom és arccsontom közötti területen elég tág, közelről láthatóak a pórusaim, de amióta használom már ezt is sokkal jobbnak érzem.
Nagyon szeretem benne, hogy szinte azonnal felszívódik, nem kell várni vele, mint sok arctisztító tej esetében. Nem hagy zsíros, vagy túl száraz hatást sem. Nekem a legtöbb arctisztító használata után a bőröm szinte húzódik, éhezik a hidratálóra. Viszont ez a termék teljesen kiegyensúlyozza, tökéletesen előkészíti a bőrömet a hidratálókrém használatára.

Nagyon ajánlom mindenkinek, szerintem minden bőrtípusnál tökéletesen megállja a helyét!

Image Hosted by ImageShack.us

2 megjegyzés

  1. Nagyon jól hangzik, elég ígéretesnek tűnik azok után, amit leírtál :)
    Hol lehet kapni és kb. mennyiért? :) Köszi ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az ára 3050 Ft, és a legtöbb patikában megtalálható. :)

      Törlés